Butik

Bæredygtighed er det vigtigste emne i vores forretning

I vores daglige forretningsaktiviteter påtager vi os et miljøansvar og anvender ressourcerne så effektivt som muligt. Optimering af energiforbruget er en topprioritet for belysningsløsninger i detailbranchen.

Uanset hvem vi taler om – lavprisvarehuse, butikker, møbelbutikker, byggemarkeder eller havecentre – er der stort set ingen steder, hvor det er så let at spare på strømforbruget til belysning. Konvertering til miljøvenlige LED-alternativer har en positiv indvirkning på energiforbruget og CO2-udledningen.

Optimering af belysningen har været en høj prioritet, lige siden der på europæisk plan blev gennemført øgede krav om miljøvenlig design (ecodesign) og obligatorisk energimærkning af en række energirelaterede produkter.


Lys, der skaber følelser – professionelle belysningsværktøjer til dine produkter

Belysningsniveauet kan variere i forskellige dele af salgs- og udstillingsområderne. For at give en god lyskvalitet, anvendes direkte og indirekte elementer systematisk og kreativt.

Samspillet mellem lys og skygge har en stimulerende og varierende effekt. De tilrettelagte effekter med spotlights og skygger gør varerne endnu mere attraktive. De fremhæver designet og indtrykket af produkterne.

Med LEDVANCE kan du placere dine produkter i det allerbedste lys. Med farveægte baggrundsbelysning, flotte spotlights eller effektiv styring af belysningen.


"Lys kan bruges til at designe rum og skabe en unik købsoplevelse med en atmosfære, der stimulerer kundernes sanser."

Kandidat i virksomhedsadministration (universitet for anvendt videnskab) André Schweinsberg – Vertical Application Manager Shop EU


Strålende belysning, enkel teknologi: De nye OSRAM SubstiTUBE® LED-rør

SubstiTUBE er det perfekte alternativ til de traditionelle T8- og T5-lysstofrør. LEDVANCE tilbyder også et udvalg af innovative OSRAM LED-rør til armaturer med elektronisk forkobling. Modellerne til armaturer med konventionel forkobling er også blevet optimeret yderligere. Med de mange valgmuligheder og den nemme og sikre installation kræves der ikke ny ledningsføring, og OSRAM SubstiTUBE gør det muligt at konvertere komplette lysstribesystemer til ensartet LED-teknologi.


Den nye LEDVANCE OSRAM LED-armaturserie gør det samtidigt lettere at spare på strømmen og fremme salget af belysningsløsninger

Vi har den perfekte belysningsløsning til alle behov og formål i butikker. Effektiv, fleksibel og individuel. Til din succes.


Kontakt

Claus Thorning

Vertical Application Manager og Key Account Manager, Danmark

Tel.: +45 43399008

E-mail: c.thorning@ledvance.com