Bygning og kontor

LEDVANCE er verdensførende inden for denne branche og blandt vores største kunder findes flere top 20 virksomheder i denne industri. Vi har arbejdet tæt sammen med disse partnere i årtier og har sammen opnået mange succeser.

Denne vigtige markedsposition styrkes af det hastigt stigende behov for ombygning og konstruktion af mange nye strukturer. Vi har fokus på bæredygtigt byggeri og grønne bygninger. Belysning spiller en vigtig rolle i den henseende og er især vigtig i forhold til energieffektive og intelligente belysningsløsninger.


Den rette belysning på det rette sted til rette tid – individuelle, personlige og professionelle løsninger

Innovative belysningsløsninger skaber en behagelig atmosfære, hvor medarbejdere og kunder føler sig hjemme. Den rigtige belysning kan endda øge medarbejdernes effektivitet. LEDVANCE tilbyder kundetilpassede belysningsløsninger, som skaber merværdi ved brug af revolutionerende teknologi, optimale belysningsløsninger og øgede energibesparelser. Vores produkter opfylder alle DIN- og IEC- standarder og giver yderligere sikkerhed med omfattende produktgarantier.

Den viden LEDVANCE har som en af markedets førende inden for belysning, giver dig det perfekte grundlag for professional support og perfekt tilpasset kundevejledning. Vi fokuserer på dine krav og dine kunders behov, så vi i fællesskab tilbyder optimale og økonomiske belysningsløsninger til ethvert formål. Vores førsteprioritet er at udnytte energien effektivt for dine kunder i industrien, på kontorer, idrætsanlæg, lufthavne samt offentlige og private bygninger med det formål at opnå energibesparelser energi og reducere driftsomkostningerne.


"Sammen med vores partnere har vi optimeret flere parkeringspladser ved at installere belysningsløsninger, der ikke kun reducerer energi- og udskiftningsomkostninger, men også øger sikkerheden."

Dipl. Kfm. (Erhvervskandidat) Siegfried Wagner – Vertical Application Manager Facility Management DACH & Sales Director VAM DACH


Grundet den korte tilbagebetalingstid, er belysning et særligt velegnet område til at opnå vigtige mål for energibesparelser. I fremtiden vil belysningen få endnu større betydning på baggrund af løbende stigende energiomkostninger og de strammere bestemmelser og love (herunder EU-direktiver som ErP direktivet for fabrikanter og EPBD). I gennemsnit står belysning for 30 % af nutidens energiomkostninger.

En af vores topprioriteter er at bevare den nuværende kvalitet af lys. Vi vil systematisk rådgive dig og dine kunder om alle områder i og omkring bygninger, herunder udendørs installationer (stisystemer, parkeringshuse, gader, foyerer, kontorer, trappeopgange, pauserum og konferencelokaler osv). Og listen fortsætter: Branchernes varierende fokus og arkitektoniske designs stiller en række forskellige krav til moderne, funktionel og økonomisk belysning.

Vi har omfattende erfaring med belysningsoptimering på kontorer og energibesparelser blandt andet inden for konvertering af parkeringspladser og underjordiske parkeringspladser.


Kontakt:

Claus Thorning

Vertical Application Manager og Key Account Manager, Danmark

Tel.: +45 43399008

E-mail: c.thorning@ledvance.com