Hotel og restauration

Dine gæster forventer meget. Forventningerne til hotel- og restaurationsbranchen er steget mere og mere de seneste år. Folk rejser mere og konkurrencen er blevet hårdere. Det gælder om at skille sig ud, finde sin egen stil og give en god oplevelse samtidig med at skærpede regler skal overholdes og kundernes behov skal tilpasses. Disse udfordringer giver øgede driftsomkostninger og nye investeringer, som virksomhederne hurtigt kan hente hjem igen med et optimeret energiforbrug.


Hvad kan du opnå med belysning?

Reduktion af omkostningerne ved at reducere udgifter til energiforbrug og udskiftninger

Ved at udskifte til en mere effektiv belysningsløsning, kan du i første omgang sænke dine langsigtede udgifter til energi og drift.

Løsninger fra en enkelt leverandør

En bred vifte af produkter + specialløsninger ved områdespecifik planlægning af konverteringen til ny belysning. Vi giver dig det rette lys til ethvert område, designet til at opfylde dine gæsters og medarbejderes behov og forventninger.

Kvalitetsprodukter - den bedste form for lys

Den rette planlægning af belysningssystem vil øge dine gæsters oplevelse af komfort og imødekommenhed. I barer og restaurationer, for eksempel, kan den rette belysning påvirke gæsterne til at blive længere og dermed øge salget.

Vis, hvad du har opnået

Til hotel- og restaurationsbranchen har vi udviklet vores eget miljøcertifikat. Det fungerer som en enestående international reference og et certificeringsprogram for belysning. Prisen udstedes på baggrund af opfyldelsen af LEDVANCE-standarder i form af verificerbare indikatorer som energi, CO2, bortafskaffelse mv.

Som erfarne fagfolk inden for hotel- og restaurationsbelysning påtager vi os gerne opgaven og støtter dig i dette skiftende marked. Drag fordel af vores mere end 100 års erfaring.

Lad os gøre belysning til noget særligt!


"Restaurationsbranchen bliver mere og mere krævende – den skal konstant opfylde flere mål og varetage flere opgaver, mens den altid skal skille sig ud og tilpasse sig sine gæster."

Julia Morosow – Vertical Application Manager Hospitality EU


Kontakt:

Claus Thorning

Vertical Application Manager og Key Account Manager, Danmark

Tel.: +45 43399008

E-mail: c.thorning@ledvance.com