Brancheløsninger (Vertical Application Management)

I mange år har vores salgsafdeling hjulpet vores slutkunder i forskellige brancher med at vælge de bedste og mest energieffektive belysningsløsninger.

I dette tidsrum har teknologien, belysningsmarkedet og kravene til belysningssystemer gennemgået flere perioder med voldsomme ændringer. I takt med at vi udvikler os, vil vi fortsat være præget af nye teknologiske fremskridt.

LEDVANCE kan hjælpe dig på mange nye måder, mens du stadig anvender dokumenteret forretningspraksis såsom OSRAM-varemærket til alle konventionelle lyskilder og LED-lyskilder. Og det erfarne lederteam for brancheløsninger, der har en dybdegående indsigt og forståelse for de specifikke brancher.


I alle brancher – din globale partner

LEDVANCE har brancheopdelte salgsorganisationer i Nordamerika og Europa. Brancheopdelte salgsstrukturer er ved at blive etableret i Central- og Sydamerika, og vi har udviklet indledende løsninger til alle andre lande og kontinenter.

For at tilbyde kunderne samme høje grad af support i hele Europa og for at tilbyde de rette strategier og tjenester, tilknyttes en international brancheløsningsadministrator (IVAM) til de fire sektorer BUTIK, HOTEL OG RESTAURATION, INDUSTRI samt BYGNING OG KONTOR.

I brancherne UDENDØRS, TRANSPORT og SUNDHED støtter brancheløsningsadministratorerne (VAM) dig som sædvanligt med skræddersyede landespecifikke koncepter.


"Lad lederne inden for brancheløsninger informere og inspirere dig. De kan vise dig, hvordan du nedbringer omkostningerne til dine belysningssystemer og forbedrer lyskvaliteten. Opsøg og benyt dig af vores ekspertise. Vi ser frem til fortsat at være den stærkeste belysningspartner – lige ved din side!"

Ingo Glowacz – Chef for Vertical Application Management & E-Commerce Europe


BRANCHESERVICES

  • Udvikling af et koncept til individuel optimering af virksomhedsbelysning
  • Besøg på det relevante sted og rådgivning i belysningsløsninger
  • Kundespecifikke markedsføringstiltag
  • Energigennemgang af din virksomhed med en detaljeret analyse af alle relevante belysningssteder, udvikling af optimerede anbefalinger og evaluering af alle potentielle besparelser (energi, udskiftningsomkostninger, materiale og tilbagebetalingstid)
  • LEDVANCE-partner for belysningsløsninger. Et netværk af partnervirksomheder, som tilbyder dig komplette tjenesteydelser (planlægning – installation – idriftsættelse – vedligeholdelse – tilpassede løsninger)
  • Hjælp til at finde den rette distributionspartner
  • Teknisk rådgivning med support/hjælp til udarbejdelse af dine tekniske specifikationer/standarder for belysningen


Kontakt:

Claus Thorning

Vertical Application Manager og Key Account Manager, Danmark

Tel.: +45 43399008

E-mail: c.thorning@ledvance.com