Sundhed

Hospitaler, lægekonsultationer, sygeplejefaciliteter, plejehjem og genoptræningsklinikker skal mere end nogensinde fokusere på patienternes behov. Innovative OSRAM-belysningsløsninger fra LEDVANCE kan forbedre produktiviteten og indtrykket af disse områder markant og placere sundhedsplejevirksomheden i front.

Godt lys gør en forskel. For læger i forbindelse med behandlinger. For plejepersonale på jobbet. For ældres med forringet syn. For patienter under genoptræning. For genopbygning af velvære. For en afbalanceret døgnrytme. For et godt humør og et afstressende miljø. God belysning er afgørende for livet.


Skræddersyet til ethvert anvendelsesområde

Velvalgte belysningsløsninger skaber en atmosfære, der beroliger og skaber tillid - og kan påvirke sundheden positivt.


Belysning på hospitaler

På hospitaler stilles der høje krav til belysningen. Den rette belysning skal være tilgængelig i alle områder for at sikre den påkrævede kvalitet og etablere en pålidelig, energieffektiv og næsten vedligeholdelsesfri løsning.

Godt lys gavner helbredet

Kravene til belysning på hospitaler er lige så vigtig som hospitalernes egen mission: Belysningen i patientstuerne skal have en sundhedsfremmende effekt. Behovene hos læger og plejepersonale i operationsstuer, i behandlingsområder og laboratorier skal opfyldes. Der skal også tages hensyn til optimal belysning i venteværelser, udendørsområder og administrative kontorer. Kravene til hospitalsbelysning er altid høj kvalitet, pålidelighed, effektivitet, bæredygtighed og den perfekte belysning til det enkelte job.


Belysning i ældreboliger og på plejehjem

Sikkerhed og velvære er de højeste prioriteringer inden for belysning på plejehjem, sygeplejefaciliteter og genoptræningsklinikker. Belysningens følelsesmæssige aspekt er også afgørende: Plejehjem er indrettet mere hjemligt og med behageligt lys. I genoptræningsklinikker hjælper lys med at fremme helingsprocessen.

Klar og blændfri belysning øger sikkerheden, indirekte belysning skaber behagelige omgivelser

og farvesekvenser skaber en venlig og behagelig atmosfære.


"Stigende omkostninger, nye teknologier og behandlingsmetoder, patienter med stigende behov, en stigende andel af ældre i befolkningen – lægekontorer, hospitaler og plejecentre bliver nødt til at se disse udfordringer i øjnene. Når alt kommer til alt, kan den rigtige belysning være et ekstremt vigtigt konkurrenceparameter!"

Torsten Hegener – Vertical Application Manager Healthcare DACH & Business Development Manager VAM EU


Lys er lykke

Positiv styring af det indre ur

Ved hjælp af lys, kan vi se, når det er mørkt - det er stadig den primære funktion af kunstigt lys i dag. Men nyere undersøgelser viser, at naturligt dagslys styrer vores indre ur, og det lys har en betydelig indvirkning på vores følelse af velvære. De innovative belysningssystemer fra LEDVANCE udnytter denne effekt og kan bidrage til at øge folks koncentration, ydeevne og livskvalitet.


Belysning i lægekonsultationer

Klart lys til diagnosticering, dæmpet lys til velvære

Lys er meget mere end bare lysstyrke. Særligt i lægekonsultationer har belysning en bred vifte af krav, der skal opfyldes og opgaver, der skal at udføres.

Der er to belysningsudfordringer, som særligt skal overvejes på lægekontorer: Optimal arbejdsbelysning, der hjælper læger og kontorpersonale - og belysning, der har en positiv følelsesmæssig indvirkning på patienternes velvære.


Kontakt:

Claus Thorning

Vertical Application Manager og Key Account Manager, Danmark

Tel.: +45 43399008

E-mail: c.thorning@ledvance.com