LED-belysning i Radisson Blu Hotel i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland, 2017

Projekt: Trend-suiter i Radisson Blu

Branche: Hotelophold

Anvendelse: Hotelværelser og -suiter

Teknologi: LED-lyskilder, LED-armaturer, fleksible LED-moduler


Moderne LED-teknologi opfylder indretningen

Belysningsløsningen i suiterne "Modern Serenity" og "Classic Monochrome" er en del af det sofistikerede indretningskoncept – den indirekte hyggebelysning fremhæver den hjemlige atmosfære, LED-spots fokuserer på interiør af høj kvalitet, og Vintage 1906-lyskilder skaber en hyggelig effektbelysning.


Udfordring

Trend- og design-suiterne "Modern Serenity" og "Classic Monochrome" blev skabt i Radisson Blu Hotel i Frankfurt i 2017 og er baseret på et samarbejde mellem hotellets brand og magasinet Wohnidee. Interiør- og design-konceptet for suiterne blev udformet af interiør-designere fra JOI-Design. De to suiter er hver især præget af et meget individuelt design. På trods af forskellene i designet har suiterne en gennemgående tråd: Den hyggelige atmosfære der byder gæsterne velkommen. Belysningen blev planlagt med det formål at udvikle en belysningsløsning, der ville harmonere med det overordnede koncept og yderligere øge følelsen af velvære.


Løsning

Belysningen er meget harmonisk integreret med indretningen, da både lyskilder og armaturer såvel som selve lyset bruges som designelementer. Mens designer-armaturer i suiternes stue og soveværelse supplerer den høje kvalitetsindretning, giver Globe-lyskilder fra LED Vintage 1906-serien stilfuld effektbelysning ved spejlbelysningen i badeværelset, og LED-filament-lyskilderne i PenduLum Pro-lamperne giver et rigtigt godt retro-blikfang. Det er tydeligt, at belysningseffekten fra LEDVANCE LED-spots, som blev installeret i indgangsområdet, badeværelset og tekøkkenet, er i fokus. Den varme hvide effektbelysning sætter effektivt fokus på det moderne interiør. Hyggebelysningen i soveværelset og opholdsstuen, der er udført med fleksible OSRAM LED-moduler, understreger atmosfæren i suiterne med sit behagelige indirekte lys.


"Service og produkter fra LEDVANCE tiltalte os. Vi kunne opfylde kravene til vores lysplanlægning optimalt takket være den omfattende ’one-stop-sortiment’, fleksible LED-moduler og -komponenter, moderne LED-lyskilder og effektive LED-armaturer.”

Heinrich Böhm, JOI-Design

Fordele

"Vi er virkelig tilfredse med lyseffekten og kvaliteten af LEDVANCE-armaturerne," siger Heinrich Böhm, Senior Designer & Partner fra JOI-Design.

Med deres varme lysfarve på 3000K og en nominel effekt på kun 6,5W er de drejelige LED-spots den ideelle udskiftning af de ineffektive indbyggede halogen-spots. LED-armaturerne giver op til 90 procent energibesparelser og en levetid på op til 50.000 timer (L70/B50) i forhold til den konventionelle teknologi. Det var også muligt at anvende spots på badeværelset takket være tilgængeligheden af IP65-versioner. Dette gjorde det muligt at opnå et ensartet design i de to suiter.


Kontakt:

Claus Thorning

Vertical Application Manager og Key Account Manager, Danmark

Tel.: +45 43399008

E-mail: c.thorning@ledvance.com