Forbruger
Country

BLIV SMART

ALTID HELT OPDATERET MED SMART+ LØSNINGER FRA LEDVANCE

SMART+

Vi tager smartphones og smart-tv'er for givet, og det samme gælder nu også for smart belysning. På få år er det gået fra at være et legetøj for nogle få trendsættere til at være en standardfunktion i moderne hjem og kontorer. Og LEDVANCE SMART+ tilbyder dig de perfekte produkter til ethvert rum eller miljø - teknologisk avanceret, attraktivt designet og meget let at installere. SMART+ gør dit liv smartere i køkkenet, badeværelset, stuen, soveværelset og endda i haven.

 • Innovative produkter til en bred vifte af applikationer og steder 
 • Valg af styringsmuligheder: standard lyskontakt, WiFi-fjernbetjening, smartphone-app eller smart højttaler
 • Hurtig og nem installation, ingen teknisk viden nødvendig
 • Belysning, der passer til dit humør
 • Belysning, der tilpasser sig behov og situationer (f.eks. skarpt koldt hvidt lys til barbering eller makeup; varmt dæmpet lys til et afslappende bad)
 • Høj sikkerhed, da du kan fjernstyre lyset for at simulere din tilstedeværelse (kun produkter med WiFi). Kan også kombineres med kameralys og alarmsystemer

TRE TEKNOLOGIER, UENDELIGE MULIGHEDER

VALGET ER DIT

SMART+

Før du forvandler dit hjem til et paradis af smart belysning, skal du vælge en af vores tre teknologier: WiFi, Bluetooth eller Zigbee. Hver af dem har sine fordele. Hvilken løsning der passer bedst til dig, afhænger f.eks. af de nuværende forhold i dit hus eller din lejlighed og af, hvad du har tænkt dig at gøre med din belysning i fremtiden. Der er selvfølgelig intet til hinder for at vælge en forskellig teknologi i hvert rum, men generelt giver det mening at have et ensartet system.

Fordele ved WiFi

 • Ideel, hvis du allerede har en internetrouter i dit hjem og ønsker at styre dit lys, selv når du er væk hjemmefra (f.eks. på ferie for at afskrække ubudne gæster, eller hvis du har glemt at slukke lyset)
 • Enkel og bekvem integration i dit hjemmenetværk 
 • Ingen ekstra gateway nødvendig til styring
 • Bevist teknologi med høj funktionalitet

Fordele ved Bluetooth

 • Ideel, hvis du ønsker at integrere flere og flere smarte produkter i dit netværk (med Bluetooth Mesh er der stort set ingen grænser, da hvert ekstra produkt øger rækkevidden og kontrolmulighederne)
 • Hurtig og nem installation (ingen teknisk viden nødvendig)
 • Stort udvalg af produkter (herunder produkter fra partnervirksomheder)
 • Ingen ekstra gateway nødvendig

Fordele ved Zigbee

 • Perfekt, hvis du allerede har valgt Zigbee og har en Zigbee gateway derhjemme
 • Let at integrere produkter uden at skifte teknologi
 • Fleksibel udvidelse takket være et mesh-netværk (også til andre smart home-enheder)
SMART+

DER ER EN FASCINERENDE VERDEN MELLEM ON OG OFF

OPLEV EN NY LIVSSTIL MED LEDVANCE SMART+

Lys er så meget mere end tændt eller slukket og lyst eller mørkt. Smart lys fra LEDVANCE SMART+ giver dig mulighed for at opleve dit hjem på en helt ny måde – du vil bogstaveligt talt se det i et nyt lys. Du kan skabe atmosfære med forskellige lysstemninger. Smart styring er rigtig sjovt, og der er så meget magi at opdage. For ikke at nævne bekvemmelighed. Det er ikke kun rigtig smart at styre lyset ved hjælp af stemmekommandoer eller en app, men det giver også øget sikkerhed og giver dig mulighed for at indstille accenter præcis, hvor du vil have dem.

SMART+ er et plus i form af glæde
Har du brug for at lægge makeup? Sæt spotlys på! Puttetid? Smart dæmpet belysning! Opslugt af en bog? Lad der blive lys Med SMART+ kan du justere lysets intensitet, vælge mellem 16 millioner fantastiske farver, og få det bedste lys til enhver situation.

SMART+ er et plus i form af komfort
I lang tid har du kun kunnet drømme om sådan en bekvemmelighed. Uden at flytte dig fra sofaen kan du styre belysningen i hele dit hus med en fjernbetjening, et tryk med din finger eller en stemmekommando.

SMART+ er et plus i form at sikkerhed
Tænd lyset i dit hus fra din smartphone, mens du er på ferie, så det ser ud som om, du er hjemme. Aktivér den udendørs belysning, når du nærmer dig dit hjem. Mørke områder omkring dit hus kan beskyttes med bevægelsesdetektorer, kameraer og alarmer. SMART+ gør det nemt at spille sikkert.

SMART+ er et plus i form af erfaring
Når du først har oplevet SMART+, vil du aldrig mere undvære det. Mulighederne er uendelige. Du kan bruge lys til at fremhæve bestemte områder eller objekter, ændre rumlige opfattelser og forstærke følelser.

Smart+ WIFI Cube Multicolor

SKIFT TIL FREMTIDEN

I DAG KAN DU STYRE DIT LYS MED DIN SMARTPHONE, STEMME ELLER FJERNBETJENING

De dage er forbi, hvor du skulle famle i mørket efter lyskontakten eller rejse dig fra sofaen for at tænde lyset. SMART+ revolutionerer lysstyringen og gør den mere komfortabel og bekvem end nogensinde før. Med en fjernbetjening eller en smartphone har du altid kontrol lige ved hånden. Og hvis det stadig er for meget for dig, vil dine lamper endda gøre, hvad du siger.

TOTAL KONTROL

SMART STYRING MED LEDVANCE SMART+ VIL FÅ DINE ØJNE TIL AT LYSE OP

Første gang du oplever smart styring, bliver du straks konverteret. Når du først har prøvet smart styring, vil du aldrig mere undvære det, og du vil have mere og mere. Uanset om du foretrækker at bruge en fjernbetjening, din smartphone eller din stemme, så er de nye muligheder med SMART+ virkelig smarte og næsten magiske. Bliv inspireret og oplev din egen personlige oplysning.

TRE STANDARDER

SMARTE KOMBINATIONER

Vores intelligente belysningsprodukter fås med WiFi-, Bluetooth- eller ZigBee-teknologi.

SMART+ produkter med WiFi og Bluetooth kan kombineres i dit hjem på alle måder.

Vores systemer er kompatible med de almindelige Smart Home-systemer – Google Home, Amazon ECHO og Apple HomeKit. Systemerne gør alt det, du siger, og det samme gør din belysning.

Lige så enkelt som det er fleksibelt – det bliver næsten ikke bedre end det.

HVILKEN SMART+ TYPE ER DU?

KOMPATIBLE SMART HOME-SYSTEMER

HJÆLP TIL SMART+

Har du problemer med et SMART+ produkt? Så er vi klar til at hjælpe dig.
Del siden på sociale medier