Forbruger
Smart+

SMART+

ENDELIG ER DIN BELYSNING LIGE SÅ INTELLIGENT SOM DIG

SMART+

Snubler du i mørket? Famler du efter lyskontakterne med udstrakte hænder for ikke at ramle ind i noget? Skal du forlade din varme seng for at slukke lyset?

Med smart-belysningsteknologien fra LEDVANCE forvandler du dit hjem til en intelligent forbundet, højteknologisk verden, der giver dig en hyggelig og behagelig fornemmelse.

Med SMART+ kan du styre, dæmpe og tilpasse din belysning på ingen tid ved hjælp af en smartphone eller din stemme.

Vores mange indendørs og udendørs belysningsprodukter er ikke kun stilfulde, men også ekstremt effektive. Du sparer penge og du kan få lige den belysningsstemning du ønsker, så du kan føle dig tryg og godt tilpas.

SÅ SMART

SMART+ PRODUKTER

SMART+

Det er dig, der bestemmer, hvordan du vil gøre din belysning smart – LEDVANCE har den helt rigtige løsning blandt mange forskellige valgmuligheder. Du kan nu enten vælge den smarte løsning og bruge en app eller vælge den mest afslappede løsning og bruge en stemmeassistent til at styre din belysning. Du kan vælge mellem forskellige teknologier: WiFi, Bluetooth, hurtig opsætning og ingen yderligere hardware, eller ZigBee med en gateway og et stort udvalg af produkter.

FULDT UD KOMPATIBEL, FULDT UD KOMFORTABEL, FULDT UD EFFEKTIV

OPLEV MULIGHEDERNE

Du vil pludselig opdage en masse stemningsfulde betoninger mellem lys og mørke og virkelig begynde at føle dig fascineret af lyset. Hvert SMART+ produkt er udviklet på baggrund af mere end 100 års erfaring.

SMART+

SMART-BELYSNING ER DEN NYE LIVSSTIL

NU HVOR VORES VERDEN ER VED AT BLIVE MERE INTELLIGENT, TAGER DIN BELYSNING OGSÅ ET STORT SPRING IND I FREMTIDEN

SMART+ gør belysning til en fornøjelse
Festhumør? Sæt spotlys på! Puttetid? Smart dæmpbar belysning! Opslugt af en bog? Skru op for disse lyskilder! Uanset hvilken stemning du ønsker at skabe eller fremhæve, er der uendelige muligheder og 16 mio. fascinerende farver mellem varmt og koldt hvidt lys.

SMART+ gør belysning til ren forkælelse
I lang tid har du kun kunnet drømme om sådan en bekvemmelighed. Uden at flytte dig fra sofaen kan du styre belysningen i hele huset med blot et tryk eller en stemmekommando.

SMART+ gør belysning til din bodyguard
Tænd lyset derhjemme med din mobiltelefon fra ferien for at få det til at se ud som om, du er hjemme. Aktivér den udendørs belysning, når du nærmer dig dit hjem. Hellere være på den sikre side.

SMART+ gør belysning til en oplevelse
Du kan skabe fantastiske stunder med vores smart-belysningsløsninger – ikke bare indendørs, men også i haven og rundt om huset. Det, der plejede at henligge i mørke, er nu badet i lys. Perfekt betonet, så det passer til situationen.

Smart+ WIFI Cube Multicolor

DEN RETTE STYRING TIL ENHVER SMART-LØSNING

TRE LØSNINGER, UENDELIGE MULIGHEDER

Din belysning adlyder dig.
Du kan nemt og bekvemt styre SMART+ med stemmen ved hjælp af Google Assistant, Amazon ECHO eller Apple Siri. Det holder ikke blot dine hænder fri – det giver også et strejf af magi.

Belysning med en enkelt bevægelse
Med LEDVANCE SMART+ appen kan du nemt styre hele dit hjems belysning med et enkelt tryk. Fra sofaen. Indefra. Udefra. Hvor som helst fra.

Nyd fleksibiliteten
SMART+ WiFi-fjernbetjeningen, SMART+ Switch og SMART+ Switch minifjernbetjeningerne giver dig mulighed for at styre belysningen uden internet, en app eller en gateway. Dette giver dig alle mulighederne i din hule hånd. Og det hele er dit valg.

SMART+ kitchen party

TRE STANDARDER

SMARTE KOMBINATIONER

Vores intelligente belysningsprodukter fås med WiFi-, Bluetooth- eller ZigBee-teknologi.

SMART+ produkter med WiFi og Bluetooth kan kombineres i dit hjem på alle måder.

Vores systemer er kompatible med de almindelige Smart Home-systemer – Google Home, Amazon ECHO og Apple HomeKit. Systemerne gør alt det, du siger, og det samme gør din belysning.

Lige så enkelt som det er fleksibelt – det bliver næsten ikke bedre end det.

HVILKEN SMART+ TYPE ER DU?

KOMPATIBLE SMART HOME-SYSTEMER

HJÆLP TIL SMART+

Har du problemer med et SMART+ produkt? Så er vi klar til at hjælpe dig.
Del siden på sociale medier