Forbruger

COOKIEPOLITIK

Læs denne cookiepolitik omhyggeligt for at få flere oplysninger om de cookies, vi bruger, og de oplysninger, vi indsamler, når du bruger vores websteder.

HVAD ER COOKIES?

Cookies er små filer, som sendes til og gemmes på din enhed, af det websted, du besøger. Din browser sender disse cookies og de oplysninger, der er gemt deri, tilbage til webstedet (cookies fra oprindeligt websted) eller et andet websted (tredjepartscookies), hver gang du kommer tilbage til et websted, du har besøgt tidligere. Cookies bruges til at gøre websteder brugervenlige og mere effektive.

DINE INDSTILLINGER FOR COOKIES

Bemærk, at tilbagetrækningen af din accept ikke påvirker brugen af strengt nødvendige cookies, som kræves for at få dette websted til at fungere korrekt. Du kan deaktivere brugen af cookies generelt i din browser.

HVILKE FORSKELLIGE TYPER COOKIES FINDES DER?

Cookies er typisk inddelt i følgende kategorier:

Cookies fra oprindeligt websted: Cookies fra oprindeligt websted er cookies fra det websted, der besøges af brugeren, dvs. cookies, der anbringes af LEDVANCE, når du besøger et LEDVANCE-websted.

Tredjepartscookies: Tredjepartscookies er cookies, som anbringes af et andet websted end det websted, der besøges.

Sessionscookies: Sessionscookies er kun aktive under en browsersession. De gør det muligt at sammenkæde brugerens handlinger under en browsersession. Sessionscookies udløber, når du lukker browseren, eller kort tid derefter.

Faste cookies: Faste cookies har længere udløbsdatoer, som overstiger varigheden af en browsersession. De aktiveres, hver gang brugeren genbesøger det websted, der oprettede den pågældende cookie. De forbliver på en brugers enhed i den periode, der er angivet i cookien. Typiske udløbsdatoer for permanente cookies kan variere fra et par dage til et par år.

HVILKE KATEGORIER AF COOKIES ANVENDES TIL HVILKE FORMÅL AF LEDVANCE?

På LEDVANCE-websteder anvender vi cookies til overordnet at give dig den bedst mulige brugeroplevelse, dvs. ved at huske dine besøg på vores websteder samt dine præferencer på webstedet og ved at effektivisere din navigation mellem forskellige sider på webstedet.

LEDVANCE bruger følgende kategorier af cookies til følgende formål:

Strengt nødvendige cookies: LEDVANCE anbringer cookies, der er afgørende for at køre LEDVANCE-websteder og for at få webstederne til at fungere korrekt. Uden disse cookies kan de pågældende funktioner på LEDVANCE-webstederne slet ikke tilbydes. Strengt nødvendige cookies er typisk nødvendige til funktioner som adgang til sikre områder og indkøbskurve.

Ydeevne/analyse: LEDVANCE indsamler oplysninger om, hvordan du bruger webstedet, f.eks. hvilke sider du besøger mest, og hvilke fejl du støder på. Denne analytiske profilering hjælper os med at måle, hvor effektivt det tilbudte indhold er, og det hjælper os med at afgøre, hvordan webstedets ydeevne kan forbedres.

Funktionalitet og præferencer: LEDVANCE bruger cookies til at huske dine valg og præferencer, f.eks. foretrukne indstillinger for sprog og kommunikation, layoutindstillinger osv.

Godkendelse: LEDVANCE bruger cookies til at genkende dig, hvis du er logget på LEDVANCE, dvs. under www.myLEDVANCE.com.

Sikkerhed: LEDVANCE bruger cookies til at understøtte eller muliggøre sikkerhedsfunktioner og til at hjælpe med at registrere ondsindet og skadelig aktivitet.

HVILKE SPECIFIKKE COOKIES ANVENDER VI PÅ VORES WEBSTEDER?

Cookiekategori? Hvad hedder de? Hvor længe er de aktive? Hvad gør de?
Sessionscookies "privacy-settings" 180 dage Denne cookie styrer brugen af cookies på LEDVANCE-websteder. Den besøgendes samtykke eller modvilje mod at acceptere cookies lagres i denne cookie.
"PHPSESSID";
"JSESSIONID"
Browsersession.
Sessionens afslutning (30 min.)
Vi bruger sessionscookies til at sikre korrekt betjening af visse dele af vores websteder, dvs. at sikre, at brugerinteraktioner (såsom indtastet tekst) bevares, når den besøgende navigerer gennem siderne på webstederne.
"CAKEPHP"
2 timer
Vi bruger disse cookies til at sikre korrekt funktion af visse dele af vores websteder (webstedprogrammer).
"sap-appcontext"

"sap-usercontext"
Browsersession Tekniske oplysninger til SAP-baserede programmer. Ingen personoplysninger gemmes her.
"SIDwebservers"

"SIDwww-intermedia"
Browsersession Tekniske oplysninger til vores LoadBalancer (til justering af belastning).
"et_oi_v2" "nej": 50 år
"ja": 16 måneder
OptIn-Cookie (tilvalgscookie), gemmer den besøgendes valg, hvis muligheden for tilvalg af sporing vises til kunden. Vil også blive brugt til et muligt fravalg.
Ydeevne/analyse "etcnt_[hash]" 28 dage Vi bruger et websporingsværktøj til at få indsigt i, hvordan vores brugere interagerer med webstederne. For at kunne indsamle og analysere data er det nødvendigt at gemme websporingscookies. Derfor indeholder de indsamlede oplysninger ikke personoplysninger og lagres i en cookie. Derfor er det ikke muligt at udlede noget om den enkelte person fra de indsamlede data.
"_vm_u" 40 min Gemmer status for logning af UX-analyse.
"BT_ctst" Browsersession Bruges kun til at registrere, om den besøgendes browsercookies er aktiveret eller ej
"BT_sdc" Browsersession Indeholder oplysninger, som ikke er brugerspecifikke, om den aktuelle besøgendes session (henvisningslink, antal sider, antal sekunder siden sessionens start).
"BT_pdc" 1 år Indeholder oplysninger, som ikke er brugerspecifikke, om den besøgendes historik (om brugeren er kunde, om brugeren modtager nyhedsbrevet, osv.).
"GS1_v" 1 år Cookien indeholder den besøgendes ID og bruges til at identificere en besøgende ved flere sessioner
"isSdEnabled" 24 timer Registrering af, om den besøgendes rulledybde er registreret.
"noWS_[hash]" Browsersession Indeholder sandt eller falsk, og angiver, at webstedet med sporingskoden inkluderet ikke har nogen aktive tests eller ikke leverer tests af andre årsager.
"_et_coid" 2 år Registrering af cookies
"et_id" 2 år Registrering af besøgende.
_ga 2 år Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske oplysninger om besøgendes webstedsbrug.
_gid 1 dag Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske oplysninger om besøgendes webstedsbrug.
"GS3_v" 1 år Cookien indeholder den besøgendes ID og bruges til at identificere en besøgende ved flere sessioner
"application" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"illuminance" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"maintenanceFactor" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"rhoCeiling" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"rhoFloor" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"rhoWall" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"roomHeight" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"roomLength" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"roomWidth" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.

WEBSTEDSSPORING

Dette websted anvender tjenester fra etracker GmbH (www.etracker.com)

til at analysere brug af webstedet. Cookies bruges til at give mulighed for statistisk analyse af, hvordan brugerne anvender webstedet, samt en visning af brugsrelateret indhold.

De data, der genereres som resultat deraf, behandles og gemmes kun i Tyskland af etracker på vores vegne.

Behandling af personoplysninger er baseret på vores legitime interesse i at optimere vores websted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f) i EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Data, der kan gøre det muligt at identificere personer, f.eks. IP-adresse, login eller enheds-ID, anonymiseres eller pseudonymiseres så hurtigt som muligt. Dataene benyttes ikke til andre formål, kombineres ikke med andre data og deles ikke med tredjeparter.

Du kan til hver en tid modsætte dig brugen af webstedssporing via de kontrolelementer, der findes under "Dine indstillinger for cookies", eller via følgende link:

BRUG AF GOOGLE ANALYTICS

1. Omfanget af behandlingen af ​​personoplysninger

På vores hjemmeside bruger vi Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC, 1600 Amphiteatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (i det følgende benævnt Google). Google Analytics analyserer blandt andet besøgendes oprindelse, opholdets varighed på de enkelte sider og brugen af ​​søgemaskiner, hvilket muliggør bedre overvågning af succesen med reklamekampagner. Google placerer en cookie på din computer. Personlige data kan gemmes og evalueres, især brugeraktivitet (f.eks. Hvilke sider der er blevet besøgt og hvilke elementer der er blevet klikket på), enheds- og browseroplysninger (f.eks. IP-adresse og operativsystem), data om de viste reklamer (f.eks. Hvilke reklamer er vist, og om brugeren har klikket på dem) og også data fra reklamepartnere (f.eks. pseudonymiserede bruger-id'er).

De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted, overføres til og lagres af Google på servere i USA. Imidlertid, hvis IP-anonymisering er aktiveret på dette websted, bliver din IP-adresse forkortet af Google på forhånd inden for EU-medlemslande eller i andre stater, der har undertegnet aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en Google-server i USA, hvor den forkortes.

IP-anonymisering er aktiv på dette websted. På vegne af operatøren af ​​dette websted bruger Google disse oplysninger med det formål at evaluere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester til webstedsoperatører i forbindelse med webstedsaktivitet og internetbrug. IP-adressen, der overføres af din browser som en del af Google Analytics, kombineres ikke med andre data fra Google.

Du kan nægte brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser, men vær opmærksom på, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge den fulde funktionalitet på vores websted. For yderligere oplysninger om indsamling og lagring af data fra Google, besøg: https://policies.google.com/privacy?gl=EN&hl=en

2. Formål med databehandling

Behandlingen af ​​brugernes personlige data gør det muligt for os at analysere vores brugeres browsingadfærd. Ved at evaluere de indsamlede data kan vi samle oplysninger om brugen af ​​de enkelte komponenter på vores websted. Dette hjælper os med konstant at forbedre vores hjemmeside og dets brugervenlighed.

3. Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Vores legitime interesse ligger i de nævnte formål, hvorfor behandling af data sker i overensstemmelse med art. 6, afsnit. 1 lit. f GDPR. Ved at anonymisere IP-adressen overvejes brugerens interesse i beskyttelsen af ​​hans personlige data i tilstrækkelig grad.

4. Opbevaringens varighed

Dine personlige oplysninger opbevares så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik eller som krævet af loven, f.eks. til skatte- og regnskabsformål.

5. Mulighed for indsigelse og fjernelse

Du kan forhindre indsamling og behandling af dine personlige data fra Google ved at forhindre opbevaring af tredjepartscookies på din computer ved at bruge funktionen "Spor ikke" i en understøttende browser ved at deaktivere udførelsen af ​​scriptkoden i din browser eller ved at installere en scriptblokker som NoScript (www.noscript.net) eller Ghostery (www.ghostery.com) i din browser.

Du kan også forhindre indsamling af data genereret af cookien og relateret til din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse). Du kan forhindre, at Google behandler disse data ved at downloade og installere den tilgængelige browser-plugin under følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Følgende link giver dig mulighed for at deaktivere brugen af ​​dine personlige data fra Google: https://adssettings.google.de

Yderligere oplysninger om indvendinger og fjernelsesmuligheder mod Google kan findes på: https://policies.google.com/privacy?gl=EN&hl=en

Derudover har Google underlagt og er certificeret i henhold til Privacy Shield-aftalen, der er indgået mellem Den Europæiske Union og Amerikas Forenede Stater. Dette betyder, at Google er forpligtet til at overholde standarderne og forskrifterne i europæisk databeskyttelseslov. Flere oplysninger kan findes i følgende linkede post: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

HVORDAN KAN JEG TRÆKKE MIT SAMTYKKE TIL BRUG AF COOKIES TILBAGE OG ÆNDRE MINE INDSTILLINGER FOR COOKIES?

Du kan når som helst trække dit samtykke til brugen af cookies tilbage via ovenstående kontrolelementer. Bemærk, at tilbagetrækningen af din accept ikke påvirker brugen af strengt nødvendige cookies.

Du kan naturligvis deaktivere brugen af cookies generelt i din browser. Du kan få instruktioner til at administrere og slette cookies i afsnittet med hjælp i din browser.

Bemærk, at visse dele og funktioner på LEDVANCE-websteder muligvis ikke fungerer korrekt, hvis du deaktiverer cookies fuldstændig.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål angående vores cookiepolitik, er du velkommen til at kontakte os på privacy@ledvance.com eller på

LEDVANCE GmbH
Data Protection Officer
Parkring 29-33
85748 Garching
Tyskland

Del siden på sociale medier