Forbruger
Country

COOKIEPOLITIK

Læs denne cookiepolitik omhyggeligt for at få flere oplysninger om de cookies, vi bruger, og de oplysninger, vi indsamler, når du bruger vores websteder.

HVAD ER COOKIES?

Cookies er små filer, som sendes til og gemmes på din computer af det websted, du besøger. Din browser sender disse cookies og de oplysninger, der er gemt i dem, tilbage til webstedet (førstepartscookies) eller et andet websted (tredjepartscookies), hver gang du besøger et tidligere besøgt websted igen. Cookies bruges til at gøre webstederne brugervenlige og mere effektive.

DINE INDSTILLINGER FOR COOKIES

Bemærk, at tilbagetrækningen af din accept ikke påvirker brugen af strengt nødvendige cookies, som kræves for at få dette websted til at fungere korrekt. Du kan deaktivere brugen af cookies generelt i din browser.

HVILKE FORSKELLIGE TYPER COOKIES FINDES DER?

Cookies er typisk inddelt i følgende kategorier:

Cookies fra oprindeligt websted: Cookies fra oprindeligt websted er cookies fra det websted, der besøges af brugeren, dvs. cookies, der anbringes af LEDVANCE, når du besøger et LEDVANCE-websted.

Tredjepartscookies: Tredjepartscookies er cookies, som anbringes af et andet websted end det websted, der besøges.

Sessionscookies: Sessionscookies er kun aktive under en browsersession. De gør det muligt at sammenkæde brugerens handlinger under en browsersession. Sessionscookies udløber, når du lukker browseren, eller kort tid derefter.

Faste cookies: Faste cookies har længere udløbsdatoer, som overstiger varigheden af en browsersession. De aktiveres, hver gang brugeren genbesøger det websted, der oprettede den pågældende cookie. De forbliver på en brugers enhed i den periode, der er angivet i cookien. Typiske udløbsdatoer for permanente cookies kan variere fra et par dage til et par år.

HVILKE KATEGORIER AF COOKIES ANVENDES TIL HVILKE FORMÅL AF LEDVANCE?

På LEDVANCE-websteder anvender vi cookies til overordnet at give dig den bedst mulige brugeroplevelse, dvs. ved at huske dine besøg på vores websteder samt dine præferencer på webstedet og ved at effektivisere din navigation mellem forskellige sider på webstedet.

LEDVANCE bruger følgende kategorier af cookies til følgende formål:

Strengt nødvendige cookies: LEDVANCE anbringer cookies, der er afgørende for at køre LEDVANCE-websteder og for at få webstederne til at fungere korrekt. Uden disse cookies kan de pågældende funktioner på LEDVANCE-webstederne slet ikke tilbydes. Strengt nødvendige cookies er typisk nødvendige til funktioner som adgang til sikre områder og indkøbskurve.

Ydeevne/analyse: LEDVANCE indsamler oplysninger om, hvordan du bruger webstedet, f.eks. hvilke sider du besøger mest, og hvilke fejl du støder på. Denne analytiske profilering hjælper os med at måle, hvor effektivt det tilbudte indhold er, og det hjælper os med at afgøre, hvordan webstedets ydeevne kan forbedres.

Funktionalitet og præferencer: LEDVANCE bruger cookies til at huske dine valg og præferencer, f.eks. foretrukne indstillinger for sprog og kommunikation, layoutindstillinger osv.

Godkendelse: LEDVANCE bruger cookies til at genkende dig, hvis du er logget på LEDVANCE, dvs. under www.myLEDVANCE.com.

Sikkerhed: LEDVANCE bruger cookies til at understøtte eller muliggøre sikkerhedsfunktioner og til at hjælpe med at registrere ondsindet og skadelig aktivitet.

HVILKE SPECIFIKKE COOKIES ANVENDER VI PÅ VORES WEBSTEDER?

Cookiekategori? Hvad hedder de? Hvor længe er de aktive? Hvad gør de?
Sessionscookies "privacy-settings" 180 dage Denne cookie styrer brugen af cookies på LEDVANCE-websteder. Den besøgendes samtykke eller modvilje mod at acceptere cookies lagres i denne cookie.
"PHPSESSID";
"JSESSIONID"
Browsersession.
Sessionens afslutning (30 min.)
Vi bruger sessionscookies til at sikre korrekt betjening af visse dele af vores websteder, dvs. at sikre, at brugerinteraktioner (såsom indtastet tekst) bevares, når den besøgende navigerer gennem siderne på webstederne.
"CAKEPHP"
2 timer
Vi bruger disse cookies til at sikre korrekt funktion af visse dele af vores websteder (webstedprogrammer).
"sap-appcontext"

"sap-usercontext"
Browsersession Tekniske oplysninger til SAP-baserede programmer. Ingen personoplysninger gemmes her.
"SIDwebservers"

"SIDwww-intermedia"
Browsersession Tekniske oplysninger til vores LoadBalancer (til justering af belastning).
"et_oi_v2" "nej": 50 år
"ja": 16 måneder
OptIn-Cookie (tilvalgscookie), gemmer den besøgendes valg, hvis muligheden for tilvalg af sporing vises til kunden. Vil også blive brugt til et muligt fravalg.
Ydeevne/analyse "etcnt_[hash]" 28 dage Vi bruger et websporingsværktøj til at få indsigt i, hvordan vores brugere interagerer med webstederne. For at kunne indsamle og analysere data er det nødvendigt at gemme websporingscookies. Derfor indeholder de indsamlede oplysninger ikke personoplysninger og lagres i en cookie. Derfor er det ikke muligt at udlede noget om den enkelte person fra de indsamlede data.
"_vm_u" 40 min Gemmer status for logning af UX-analyse.
"BT_ctst" Browsersession Bruges kun til at registrere, om den besøgendes browsercookies er aktiveret eller ej
"BT_sdc" Browsersession Indeholder oplysninger, som ikke er brugerspecifikke, om den aktuelle besøgendes session (henvisningslink, antal sider, antal sekunder siden sessionens start).
"BT_pdc" 1 år Indeholder oplysninger, som ikke er brugerspecifikke, om den besøgendes historik (om brugeren er kunde, om brugeren modtager nyhedsbrevet, osv.).
"GS1_v" 1 år Cookien indeholder den besøgendes ID og bruges til at identificere en besøgende ved flere sessioner
"isSdEnabled" 24 timer Registrering af, om den besøgendes rulledybde er registreret.
"noWS_[hash]" Browsersession Indeholder sandt eller falsk, og angiver, at webstedet med sporingskoden inkluderet ikke har nogen aktive tests eller ikke leverer tests af andre årsager.
"_et_coid" 2 år Registrering af cookies
"et_id" 2 år Registrering af besøgende.
_ga 2 år Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske oplysninger om besøgendes webstedsbrug.
_gid 1 dag Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske oplysninger om besøgendes webstedsbrug.
"GS3_v" 1 år Cookien indeholder den besøgendes ID og bruges til at identificere en besøgende ved flere sessioner
"application" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"illuminance" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"maintenanceFactor" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"rhoCeiling" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"rhoFloor" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"rhoWall" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"roomHeight" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"roomLength" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.
"roomWidth" 15 min Mellemliggende lagring i 15 minutter af alle parametre, der er valgt af brugeren i appen FastCalc.

WEBSTEDSSPORING

Dette websted anvender tjenester fra etracker GmbH (www.etracker.com)

til at analysere brug af webstedet. Cookies bruges til at give mulighed for statistisk analyse af, hvordan brugerne anvender webstedet, samt en visning af brugsrelateret indhold.

De data, der genereres som resultat deraf, behandles og gemmes kun i Tyskland af etracker på vores vegne.

Behandling af personoplysninger er baseret på vores legitime interesse i at optimere vores websted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f) i EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Data, der kan gøre det muligt at identificere personer, f.eks. IP-adresse, login eller enheds-ID, anonymiseres eller pseudonymiseres så hurtigt som muligt. Dataene benyttes ikke til andre formål, kombineres ikke med andre data og deles ikke med tredjeparter.

Du kan til hver en tid modsætte dig brugen af webstedssporing via de kontrolelementer, der findes under "Dine indstillinger for cookies", eller via følgende link:

Brug af Google Tag Manager

1. Anvendelsesområde for behandling af personoplysninger 
Dette websted bruger Google Tag Manager fra Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland ("Google") til at indsamle oplysninger om brugeradfærd og administrere tags. 

2. Sådan fungerer tagging
For at udnytte Google Tag Manager anvender vi såkaldt "server-side tagging". Ved hjælp af et tag indsamles din IP-adresse og sendes til vores egen server med hostingplacering i EU , hvor Google Tag Manager er implementeret og modtager IP-adressen. Her, stadig på vores egen server, anonymiseres IP-adressen og sendes først derefter til yderligere tjenester, der er forbundet med Tag Manager. Det betyder, at vi kun behandler dine personoplysninger på vores egen server, og at en forbindelse til Googles servere er teknisk set udelukket. 
 
3. Formål med databehandlingen 
Formålet med behandlingen ligger i den indsamlede og overskuelige administration samt en effektiv integration af tredjeparters tjenester via tags. Tags er små kodeelementer på en online-tilstedeværelse, der bl.a. bruges til at måle besøgstal og adfærd, registrere virkningen af online-annoncering og sociale kanaler, anvende remarketing og målretning samt teste og optimere online-tilstedeværelser. Når en bruger besøger onlinetilstedeværelsen, sendes den aktuelle tagkonfiguration til brugerens browser. Den indeholder udsagn om, hvilke tags der skal udløses.

4. Retsgrundlag for behandlingen af personoplysninger 
Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er art. 6, stk. 1, nr. 1, litra f) i GDPR. Webstedsoperatøren har en legitim interesse i en teknisk fejlfri levering af webstedet og dermed en overskuelig administration samt en effektiv integration af tredjeparters tjenester via tags.
 
5. Varighed af opbevaring 
De data, der indsamles i forbindelse med brugen af Google Tag Manager, opbevares i 14 dage og slettes derefter. Ud over den ovennævnte opbevaringsperiode anvendes dataene kun til analyseformål i aggregeret og anonymiseret form, dvs. uden mulighed for at identificere enkeltpersoner
 
6. Yderligere foranstaltninger
Vi har indgået en såkaldt databehandleraftale med Google om vores brug af Google Analytics 4, hvormed Google er forpligtet til at beskytte data om vores webstedsbrugere og ikke videregive dem til tredjemand.

For at sikre et højere databeskyttelsesniveau har vi aftalt standarddatabeskyttelsesklausuler med udbyderen i overensstemmelse med art. 46 stk. 2 lit. c GDPR. Disse forpligter modtageren af dataene i USA til at behandle dataene i overensstemmelse med beskyttelsesniveauet i Europa. I tilfælde, hvor dette ikke kan sikres selv gennem denne kontraktudvidelse, bestræber vi os på at opnå yderligere bestemmelser og forpligtelser fra modtageren i USA.  

7. Indsigelse og fjernelse 
Indsamlingen af data til tilrådighedsstillelse af hjemmesiden samt opbevaring er afgørende for driften af hjemmesiden. Brugeren kan derfor ikke gøre indsigelse mod de nævnte processer.
 

BRUG AF GOOGLE ANALYTICS 4

1. Anvendelsesområde for behandling af personoplysninger 
Dette websted bruger Google Analytics 4, en tjeneste, der leveres af Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland ("Google"), som kan bruges til at analysere brugen af websteder.

2. Sådan fungerer sporingen
For at kunne anvende Google Analytics 4 bruger vi såkaldt "server-side tracking". Hvis du giver dit samtykke i henhold til art. 6 (1) lit. a GDPR via cookie-banneret, tildeler vi dig et unikt sporings-id. Vi gemmer dette ID sammen med andre data, der overføres til os, når du besøger hjemmesiden, på en af vores egne servere med hostingplacering i EU . Følgende data overføres hermed: 
 
  • IP-adresse
  • henvisnings-id 
  • tidsstempler
  • browsertype
  • brugeragent 
  • eventuelt mobilidentifikatorer såsom IDFA, UDID, Android ID eller Google Advertising ID, Windows Advertising ID eller andre Windows ID'er, IMEI eller IMSI, MSISDN.

For at sikre, at Google Analytics ikke modtager nogen personlige data, er det sporings-ID, vi opretter, adskilt fra alle personlige data samt enhedsdata, der er anført ovenfor, så ID'et er en anonymiseret registrering. Når dette er sikret, overfører vi udelukkende dit anonymiserede ID til Google Analytics 4. Dette kan også medføre, at disse oplysninger overføres til servere hos virksomheden Google LLC, som har hjemsted i USA, og at oplysningerne behandles videre der.

Google Analytics 4 gør det også muligt at udarbejde statistikker med angivelser om alder, køn og interesser hos brugerne af hjemmesiden på grundlag af en evaluering af interessebaseret reklame og med inddragelse af oplysninger fra tredjeparter via en særlig funktion, de såkaldte "demografiske karakteristika". Dette gør det muligt at bestemme og skelne mellem grupper af brugere af websitet med henblik på målrettede markedsføringsforanstaltninger. De data, der indsamles via "demografiske karakteristika", kan dog ikke henføres til en bestemt person og dermed ikke til dig personligt. Disse data, der indsamles via funktionen "demografiske karakteristika", opbevares i 2 måneder og slettes derefter.

Som en udvidelse af Google Analytics 4 anvendes funktionen "UserIDs" også på dette websted. Ved at tildele individuelle UserID'er kan vi få Google til at oprette rapporter på tværs af enheder (såkaldt "cross-device tracking"). Det betyder, at din brugsadfærd også kan analyseres på tværs af enheder, hvis du har givet dit tilsvarende samtykke til brugen af Google Analytics 4 i henhold til art. 6, stk. 1, litra a GDPR, hvis du har oprettet en personlig konto ved at registrere dig på dette websted og er logget ind på din personlige konto på forskellige slutenheder med dine relevante login-data. De data, der indsamles på denne måde, viser bl.a., med hvilken slutenhed der blev klikket på en annonce første gang, og hvilken slutenhed der blev brugt til konvertering. 

3. Formål med databehandlingen 
Formålet med behandlingen er evaluering af brugen af hjemmesiden, udarbejdelse af rapporter (rapporter) om aktiviteter på hjemmesiden eller brugsadfærd og for at give os yderligere tjenester i forbindelse med brugen af hjemmesiden og internettet.
 
4. Retsgrundlag for behandlingen af personoplysninger 
Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er brugerens givne samtykke i henhold til art. 6 (1) (a) GDPR. 

5. Varighed af opbevaring 
De data, der indsamles i forbindelse med brugen af Google Analytics 4, opbevares i 14 måneder og slettes derefter. Ud over den ovennævnte opbevaringsperiode anvendes dataene kun til analyseformål i aggregeret og anonymiseret form, dvs. uden mulighed for at identificere enkeltpersoner

6. Yderligere foranstaltninger
Vi har indgået en såkaldt databehandleraftale med Google om vores brug af Google Analytics 4, hvormed Google er forpligtet til at beskytte dataene om vores webstedsbrugere og ikke videregive dem til tredjemand.
For at sikre et højere databeskyttelsesniveau har vi aftalt standarddatabeskyttelsesklausuler med udbyderen i overensstemmelse med art. 46 stk. 2 lit. c GDPR. Disse forpligter modtageren af dataene i USA til at behandle dataene i overensstemmelse med beskyttelsesniveauet i Europa. I tilfælde, hvor dette ikke kan sikres selv gennem denne kontraktudvidelse, bestræber vi os på at opnå yderligere bestemmelser og forpligtelser fra modtageren i USA.  

7. Mulighed for tilbagekaldelse af samtykke og fjernelse 
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde din samtykkeerklæring i henhold til databeskyttelsesloven. Tilbagekaldelsen af samtykket påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er udført på grundlag af samtykket indtil tilbagekaldelsen. 

HVORDAN KAN JEG TRÆKKE MIT SAMTYKKE TIL BRUG AF COOKIES TILBAGE OG ÆNDRE MINE INDSTILLINGER FOR COOKIES?

Du kan når som helst trække dit samtykke til brugen af cookies tilbage via ovenstående kontrolelementer. Bemærk, at tilbagetrækningen af din accept ikke påvirker brugen af strengt nødvendige cookies.

Du kan naturligvis deaktivere brugen af cookies generelt i din browser. Du kan få instruktioner til at administrere og slette cookies i afsnittet med hjælp i din browser.

Bemærk, at visse dele og funktioner på LEDVANCE-websteder muligvis ikke fungerer korrekt, hvis du deaktiverer cookies fuldstændig.

KONTAKT

Hvis du har spørgsmål angående vores cookiepolitik, er du velkommen til at kontakte os på privacy@ledvance.com eller på

LEDVANCE GmbH
Data Protection Officer
Parkring 29-33
85748 Garching
Tyskland

Del siden på sociale medier