LEDVANCE oplyser din fremtid – ny partner med anerkendt erfaring

LEDVANCE

Med udgangspunkt i mere end et århundrede års succes på belysningsmarkedet gearer LEDVANCE nu op for at opfylde vores kunders individuelle behov endnu bedre i fremtiden.

Som din nye partner for OSRAM belysningsproduker, vil vi præsentere os selv og fortælle dig mere om vores strategi, vores portefølje og ikke mindst, hvordan LEDVANCE kan hjælpe dig!

Som et selvstændigt selskab tilbyder LEDVANCE OSRAM lyskilder og nye LED-belysningsprodukter under ét og samme tag. Ved at kombinere traditionelle lyskilder og LED-lyskilder, moderne LED-armaturer og intelligente belysningsløsninger (Smart Home) er LEDVANCE’s produktsortiment rettet mod både professionelle brugere og private kunder.

Vores uafhængighed betyder, at vi kan navigere med smidighed på det globale belysningsmarked. Vi kan reagere hurtigere på stadigt kortere produktlivscyklus på forbrugermarkedet og samtidig udnytte nye vækstmuligheder på markedet for lyskilder og armaturer.


Så hvad kan vi gøre for dig?

Lad os sammen starte med at udvikle lys! I et dynamisk markedsmiljø har vi styrken og smidigheden til at møde nye udfordringer og levere den samme fremragende kvalitet, du kender og forventer fra OSRAM. Selvom LEDVANCE er et nyt selskab, er vores team det samme som før - vi kender markedet, og vi kender dig.

Vi kombinerer OSRAM’s 100 års erfaring og stor ekspertise inden for belysning med vores globale anerkendelse for nyskabelse og evne til at levere merværdi for vores kunder. Højdepunkterne i vores kundetilbud omfatter globale kundeprogrammer, sublim kundeservice og attraktive produktgarantier samt effektiv forbrugermarketing og datasupport.

Du kan se frem til banebrydende produkter, som sætter nye trends inden for belysning og passer skræddersyet til dine behov. Præcis som vores intelligente smart home-løsninger, moderne LED-lyskilder og standardiserede LED-armaturer.

Vores lokale team af eksperter i hele verden vil med glæde forklare alt om vores øgede effektivitet og kommende produktlanceringer.


LEDVANCE LED-armaturer
LEDVANCE LED-armaturer

Lad os tale om vores produkter

LEDVANCE udvikler konstant produktporteføljen. Vi tilbyder lyskilder af høj kvalitet med både traditionelle og nye teknologier. Produktporteføljen omfatter vintage Edition 1906, vores professionelle og omfattende LED-lyskilder og Smart Home lyskilder - alt sammen udbudt under OSRAM-varemærket. Derudover kan vi præsentere et helt nyt forretningsområde: LEDVANCE LED-armaturer, som er en del af vores nye bredere sortiment til markedet. Vores lyskilder og armaturer er effektive, nemme at installere og har en fremragende pris/ydelsesforhold. Alle vores produkter leveres med en kvalitetsgaranti forankret i mere end et århundredes erfaring og ekspertise.


Vores produkter

  • Nye LEDVANCE LED-armaturer til professionelle
  • Smart home produkter
  • Edition 1906: vintage lyskilder og armaturer
  • Bredt LED-lyskilde sortiment med innovative nye produkter
  • Traditionelle lyskilder til belysning

Vores forhandlerprodukter

I tæt samarbejde med OSRAM distribuerer LEDVANCE alle digitale systemer til el-grossister under OSRAM-varemærket.

  • Lysenheder
  • LED-moduler
  • LED-drivere
  • Elektroniske kontroludstyr


Vores vigtigste mål: at udvikle belysning

For os er det at udvikle belysning mere end bare et løfte. Det er en holdning, der inspirerer os til at gå nye veje, stræbe efter kvalitet og vinde sammen. Vi inviterer dig til at opleve det velkendte, men alligevel helt ny måde at tilbyde din OSRAM produktportefølje og vores kommende innovationer.


Virksomhedsvideo

En ny æra af belysning begynder

Pressecenter