Elektrikere – med nye LEDVANCE LED-armaturer til professionel belysning: Virksom og effektiv

Vores to lyseksperter, Lysgutterne, klarer de udfordringer, som mange installatører står over for til dagligt. Gør dig klar til nyttig, dedikeret, ekspertrådgivning fra Lysgutterne, og deltag i deres missioner.

Lysgutterne – to meget forskellige personer, men et godt team.


Se de mange produkter med op til fem års garanti, der er specielt udviklet til el-engroshandel. Besøg vores eKatalog – det er nemt og ligetil.


Lysgutterne – mission: LEDVANCE


Lysgutterne – mission: Ukompliceret

Lysgutterne har det ikke altid nemt. Heldigvis gør LEDVANCE LED-armaturer deres arbejde meget nemmere. Med effektive LED-produkter med dokumenteret kvalitet udfordres standarden. Dette er præcis, hvad professionelle elektrikere og forhandlere søger. LED-armaturer, der er fremstillet af LEDVANCE, overbeviser kunder med enkle installationsprocesser og optimale økonomiske løsninger. Du får gavn af de mange fordele i vores nye LED-sortiment lige fra planlægningen af et nyskabende lyskoncept til installation. Andre fordele ved LED-loftsarmaturerne, de montageklare downlights fremstillet af LEDVANCE og de tilsvarende LED-spots har en levetid på op til 30.000 timer og energibesparelser på op til 90 %. Både du og dine kunder tjener på målbart lavere elregninger og vedligeholdelsesomkostninger. Som rådgivende installatør eller forhandler hjælper du dine kunder med at optimere deres lyskoncepter med LEDVANCE LED-armaturer og derved finde den ideelle løsning. Resultatet: Fuldt tilfredse kunder.Lysgutterne – mission: Opbygning af viden

I forbindelse med deres mission om at opbygge viden opdager Lysgutterne, hvor nemt det er at yde kunderne professionel hjælp med LEDVANCE. Er du også belysningsekspert? Du kan finde alle former for smarte onlineværktøjer, som du kan bruge til at øge omsætningen på https://www.ledvance.com/tools. Få mere at vide om dem nu, og brug dem, når du snakker med dine kunder!

Få dine kunders tillid ved at yde professionel støtte helt fra starten af planlægningen af et skræddersyet LED-belysningssystem. Specielle onlineværktøjer, som er udviklet specielt til installatører og forhandlere, giver dig alle vigtige oplysninger om vores LEDVANCE LED-lyskilder og -armaturer. De vil også give professionelle anbefalinger baseret på troværdige tekniske data og målinger.

Giv dine kunder fordelene ved de innovative LED-produkter. LEDVANCE LED-belysningens fordele taler for sig selv: Op til 90 % i energibesparelse, længere vedligeholdelsesintervaller og 1:1 udskiftning af konventionel lysteknologi.