LED Superstar Classic A40 vinder prisen Red Dot Award 2014

18.09.2014

Anvendelsesområde :  Generel belysning,  Hotel og restauranter,  Kontorbygninger
Teknologi :  LED
Målgruppe :  Generel offentlighed,  Arkitekt,  Belysningsdesignere,  Armaturproducenter

LED Superstar Classic A40 fra OSRAM har fået tildelt den prestigefyldte 2014 Red Dot Award i kategorien for produktdesign. Denne LED-lyskilde er udviklet til at have det samme udseende og lysspektrum som klassiske glødelamper. LED Superstar Classic A40 med glødelampedimensioner kan nemt anvendes i konventionelle armaturer og har glødelampernes typiske egenskaber, som en praktisk form og varmt, hvidt lys. LED-lyskilden kan dæmpes og fås i klare eller matterede versioner.

OSRAM-udviklet optik sikrer en meget høj lyseffekt

En specifik fordel: Den egenudviklede OSRAM-optik giver en bred lyskegle på 300 grader, som tidligere ofte har været et problem med LED-lyskilder. Ud over denne ydelse er levetiden lang, strømforbruget er lavt, og der er en øget resistens over for stød og vibrationer. Lyskilden, som er fremstillet i Europa, og udstyret med LED'er fra OSRAM Opto Semiconductors udgør en del af OSRAM's nye LED-lyskildesortiment, der kommer på markedet til efteråret med 90 forskellige typer lyskilder.

"Denne tiltrækkende nye fortolkning af et klassisk design kombinerer Superstar Classic A40s avancerede LED-lyskilder med enestående forbrugerfordele" i følge Red Dot Award-panelets vurdering. Red Dot Design Award er en af de mest respekterede designanerkendelser i verden, og i år blev der modtaget 4.800 ansøgninger fra 53 lande i et forsøg på at vinde en pris.