LEDVANCE: Oplyser fremtiden

16.09.2016

Anvendelsesområde :  ikke angivet
Teknologi :  LED-lyskilder med reflektor,  LED
Målgruppe :  Generel offentlighed,  Handel

For at foregribe belysningsindustriens skift væk fra de traditionelle pærer mod LED-belysningsløsninger lancerede LEDVANCE, som er et fuldt ejet datterselskab af OSRAM, et projekt i juni 2015 om at konvertere en halogenproduktionslinje til LED'er på sin Eichstätt-fabrik i Tyskland.

Med afsæt i årtiers erfaring med pæreproduktion havde det stærke globale team på 50 eller deromkring kun brug for 12 måneder til at udvikle en konkurrencedygtig, rentabel LED-produktionslinje, der er parat til at indtage den globale scene. Den vellykkede gennemførelse af projektet efterlader Eichstätt-fabrikken, som siden d. 1. juli i år har tilhørt LEDVANCE, i en endnu stærkere fremtidig position.

For at realisere det nye produktionsanlæg har LEDVANCE investeret i Eichstätt-fabrikken og det globale projektteam, som har samlet kolleger fra Augsburg, Eichstätt, Garching, Regensburg (i Tyskland) og Shenzhen (i Kina). "Vi er meget stolte over at have bragt disse produktionsmuligheder til Tyskland. Vores team, som bygger på specialistviden, har udviklet en avanceret, automatiseret LED-pæreproduktionslinje, der vender op og ned på den globale konkurrence på dette område", siger projektleder Steffen Strauss. Kunderne får ikke kun gavn af "Fremstillet i Tyskland"-kvalitetsmærket, men også hurtige leveringer.

Video: LEDVANCE-fabrik i Eichstätt: Fantastisk LED–jubilæum


44 forskellige MR16 og PAR16 LED-lyskilder med reflektor ruller på nuværende tidspunkt af den nye produktionslinje. De er ideelle erstatninger, f.eks., til forskellige halogenpærer med reflektor i 20 til 80 watt-området. I modsætning til tidligere LED-pærer fås de nye modeller i en lignende størrelse til deres halogenalternativer. Og takket være den rigtige glasindkapsling kan de næppe skelnes fra en halogenpære, hvilket gør dem til den perfekte erstatning. Og de bruger kun en brøkdel af den energi, der kræves af lignende halogenpærer. De nye pærer kan dæmpes, og den professionelle model varer op til 40.000 timer med et farvegengivelsesindeks (CRI/Ra) på over 90.