Professionel

BELYSNINGSLØSNINGER

VORES STORKUNDEPROJEKTER

Find de rette løsninger til dine projekter

Er du på udkig efter en totalleverandør til dit belysningsprojekt? Som din professionelle belysningspartner kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af produkter til forskellige opgaver. Vi kan hjælpe dig med at mindske omkostningerne til dine belysningssystemer og samtidig forbedre lyskvaliteten. Grundlaget er vores verdensomspændende netværk, hvor vi samler viden om og erfaring med utallige brancher og en bred vifte af større kunder. Vores eksperter hjælper dig med dine belysningsprojekter med rådgivning, der passer til dine behov, et skræddersyet udvalg af produkter og fremragende service. Alt fra én og samme leverandør.

FÅ ET HURTIGT OVERBLIK VÆLG DIN ØNSKEDE ANVENDELSE

DINE FORDELE

PRODUKTER OG SERVICEYDELSER FRA ÉN OG SAMME LEVERANDØR

Dine fordele

Projekter skal ende med synlige resultater. Gør brug af en partner, der leverer et omfattende produktsortiment, et globalt netværk af professionelle partnere og årtiers dokumenteret projektviden.

  • Omkostningsreduktion
  • Energieffektivitet
  • Fremragende lyskvalitet
  • Hjælp til projekter
  • Volumenplanlægning med en høj grad af nøjagtighed

VORES KOMPLETTE SERVICEPAKKE

TIL DINE PROJEKTER

Belysningsrådgivning
Belysningsrådgivning
 

Vi leverer belysningsberegninger med de professionelle softwareprogrammer til belysningsdesign Dialux Evo og Relux. Beregningerne overholder gældende normer og standarder (EN 12464, DIN 67600). Vi har en omfattende ekspertise inden for planlægning af forskellige belysningsanvendelser. Vi tilbyder en detaljeret præsentation af dit belysningsprojekt, herunder visualiseringer af lyseffekterne.

Produktrådgivning og -valg
Produktvejledning og -valg
 

I overensstemmelse med de særlige krav til dit projekt rådgiver vi dig om egnede armaturer, lyskilder, LED-moduler og elektriske komponenter samt løsninger til lysstyringssystemer.

 

 

Teknisk support
Support
 

Vores tekniske support vil hjælpe dig på alle stadier af projektet over telefon. Vi kommer til dit installationssted og tilbyder support på stedet med projektlederen. Vi udfører brugsorienterede ttestopsætninger med vores produkter i vores brugslaboratorium. Vi forsyner dig med alle datablade og omfattende dokumentation. Du modtager en detaljeret oversigt over de produkter, der er nødvendige for dit projekt, med nøjagtig volumenangivelse.

Energianalyse
 

Vi tilbyder måling af energieffektivitet og omkostningsbesparelser for moderne belysningskoncepter og vurdering af muligheden for gennemførelse af de ønskede funktioner.

DYBDEGÅENDE BELYSNINGSVIDEN

GØR BRUG AF VORES BRANCHEEKSPERTISE

LEDVANCE har dybdegående brancheekspertise, årtiers erfaring inden for anvendelser og mangeårige kunderelationer. Vi er opmærksomme på branchetendenser og medfølgende krav og tilbyder projektbaseret kunde- og branchespecifik belysningsrådgivning. Vi bruger vores servicenetværk til projektbaseret udførelse af opgaver. Vores produktsortiment er rettet mod næsten alle brugskrav

Kontakt Lad os gøre fælles projekter til virkelighed

SALGSCHEF OG BRANCHEANSVARLIG

Bjarne Eschen

Bjarne Eschen er et stærkt kort at have på hånden i dit belysningsprojekt. Han guider vores kunder i belysningsprojekter start til slut. Han kan bistå med alt fra beregninger, financieringer, visualiseringer eller prøver altsammen skræddersyet til dig og dit projekt. Kontakt ham til en uforpligtende snak, og tag første skridt til en god belysningsløsning!

Share page on social media