Professionel
About LEDVANCE

OM LEDVANCE

VI GØR BELYSNING TIL NOGET SÆRLIGT

LEDVANCE er en af verdens førende producenter af belysning til eksperter og slutbrugere og tilbyder et bredt udvalg af LED-armaturer, avancerede LED-lyskilder, intelligente Smart Home- og Smart Building-løsninger samt traditionelle lyskilder.

Virksomheden udsprang af OSRAMs aktiviteter inden for generel belysning og ejes nu af den kinesiske belysningsvirksomhed MLS Co., LTD. Med kontorer i over 50 lande og forretningsaktiviteter i over 140 lande har LEDVANCE en enestående adgang til det globale marked, som er baseret på mangeårige tillidsfyldte relationer til kunderne og et stærkt distributionsnetværk. Baseret på vores dybdegående forståelse af det generelle belysningsmarked, moderne teknologier og skiftende behov hjælper vi både direkte og indirekte kunder med deres specifikke og individuelle krav.

Global lighting company


VORES VAREMÆRKEARKITEKTUR

STÆRKE VAREMÆRKER FOR SUCCES PÅ FORSKELLIGE MARKEDER

LEDVANCE er en af verdens førende virksomheder inden for belysningsindustrien og ønsker at omdefinere lysets rolle i en forbundet verden. Derfor har vi etableret vores eget produktmærke LEDVANCE til innovative armaturer, Smart Light-løsninger og elektroniske komponenter. Til vores LED- og traditionelle lyskilder bygger vi på det stærke og velkendte produktmærke OSRAM.

I USA og Canada bruger vi det velkendte mærke SYLVANIA på tværs af alle produktkategorier.

Brand architecture


VIRKSOMHEDSKULTUR

KUNDE, KVALITET, ENTREPRENØRSKAB

Corporate culture

Vores virksomhedskultur er inspireret af et stærkt kundefokus og en forpligtelse til høje kvalitetsstandarder i alle processer. Vi afspejler markedstendenser og nye kundebehov i vores produkt- og servicetilbud.

Vi har en effektiv organisation med en højt kvalificeret og motiveret arbejdsstyrke – folk, der har evnen til at løse komplekse opgaver og gennemføre projekter. Vi ser os selv som pionerer, der driver vores virksomhed fremad med entreprenørånd. Vi er kvikke, modige, hurtige og fleksible – og bevarer vores høje standarder hver dag. Vi står over for vores fremtid som en del af vores globale team, og vi er villige til at løbe en risiko.

Brand Core

Stræben efter udmærkelse

Vi er stolte af vores stærke organisation. Vores medarbejdere tager ansvar, tager kalkulerede risici og træffer dristige beslutninger. Vi stoler på personers villighed til at lære og vokse fagligt. Først da kan vi opnå bæredygtig succes.

Åbner nye døre

Vi er engagerede, fleksible og modige. Vi forlader den slagne vej for at udforske nye retninger. Vi ser den hurtige forvandling af vores branche som en mulighed for nye produkter, nye markeder og nytænkning. Godt er ikke godt nok, hvis bedre er muligt. Vi byder derfor laterale tænkere velkommen og belønner opfindsomhed.

Vinder sammen

Vi stoler på hinanden. Og vi taler med hinanden på tværs af hierarkier og afdelinger – åbent og direkte. Vi lytter, giver feedback og lærer af hinanden. Vi er stolte af vores teamwork og samarbejde – både i firmaet og med vores kunder. Det er sådan, vi opbygger længerevarende, tillidsfulde forhold.

Del siden på sociale medier