DIALux og RELUX

DIALUX / RELUX

OSRAM understøtter DIALux og RELUX - verdens førende softwareapplikationer til professionel lysplanlægning. Find den sidste nye information og download software her.

DIALux Software

Her kan du hente den seneste version af lysplanlægsnigsprogrammet „ DIALux”.

RELUX Software

Her kan du hente den seneste version af lysplanlægsnigsprogrammet „ RELUX”.


Online armatur-PlugIn

Denne onlinedatabase indeholder fotometriske data og teknisk information om vores belysningsfastgørelser (armaturer). Du kan indlæse data direkte til DIALux eller RELUX eller downloade de enkelte datafiler i formatet ULD eller EULUMDAT.


Lyskilde PlugIn

Både DIAlux og RELUX giver mulighed for at specificere lyskilden i et armatur, som lever op til kravene i dine belysningsprojekter.


For DIALux-brugere

Hvis du ønsker at ændre lyskilden i et armatur, vælger du armaturet i dit DIALux-projekt, gå til fanebladet "Tekniske Data" og klik på knappen [...] for at starte pæreplugin'et. Bemærk, at DIALux lyskilde plugin'et først skal installeres på din pc!

Du installerer plugin'et på din pc ved at hente .zip-filen, pakke den ud og starte den indeholde .exe-fil.

DIALux pæreplugin indeholder en opdateringsfunktion: Ved at klikke på knappen "Opdatér" søger programmet efter nye produktdata og opdaterer automatisk din database.


For RELUX-brugere

Hvis du ønsker at erstatte standardlyskilden i et armatur med en OSRAM lyskilde, skal du navigere til armaturegenskaber i dit RELUX-projekt og derefter klikke på knappen "udstyr" [pæresymbol]. Her kan du specificere lyskilden for armaturet. Du kan specificeret OSRAMs lyskilder i et hvilket som helst armatur (hvis armaturets fabrikant har aktiveret denne option).

OSRAMs lyskildeportefølje er tilgængelig gennem standard RELUX-programmets opdatering eller med en fil i formatet .zip.

.zip-filen til download vil inden længe være tilgængelig her.


Systemkrav

Bæredygtighed hos LEDVANCE