OSRAM Lamp Finder Professional app: Find det rigtige lys til dit daglige arbejde

Lamp FInder App Pro

Find de rigtige lyskilder til dine professionelle lysprojekter. Du kan vælge de helt rigtige lyskilder hurtigt og nemt ved at bruge den enorme fleksibilitet fra OSRAM Lamp Finder Professional. Uanset om du står på selve byggepladsen, er til et produktmøde, på rejse eller på kontoret: Vælg de mest velegnede produkter lynhurtigt og sammenlign deres forskellige tekniske data. På denne måde kan du vælge den rigtige lyskilde til dine projekter enten på egen hånd eller sammen med dine kunder.


Praktisk projekt support: find den rigtige lyskilde ud fra alle de tilgængelige teknologier

Brug app'en til at sammenligne LED, halogen og kompaktrør. Du kan også vælge lysstofrør eller højtryksnatriumlyskilder. Klik på "detaljer" for at få mere information om de valge lyskilder.


Nyttige funktioner: Ønskeliste, e-mail funktioner, energiberegningsværktøj & erstatningsmuligheder

OSRAM Lamp Finder Professional app'en giver dig praktiske funktioner til brug i dit daglige arbejde. Du kan bruge ønskelisten til at gemme udvalgte lyskilder og sende dem til din egen eller anden e-mail adresse. Du kan finde erstatningslyskilder til traditionelle glødepærer og beregne de påkrævede halogen reflektor watt-størrelser ved at bruge "Replacing Technologies" stien. Beregningsværktøjet til energibesparelse er lavet for at være i stand til at kunne svare på det stigende antal spørgsmål, der er om energieffektive løsninger, på en enkel måde, hvor du hurtigt kan få overblik over de energibesparelser der er, sammenlignet med tilsvarende glødepærer.


Download "OSRAM Lamp Finder Professional" App til Android, helt gratis, her:

Download "OSRAM Lamp Finder Professional" App til iPhone og iPad, helt gratis, her: