Arbejde hos LEDVANCE

Når du arbejder hos os, slutter du dig til en enestående virksomhed, der har opnået succes verden over under OSRAM-navnet i mere end et århundrede. Nu er vi opsatte på at fortsætte på denne dokumenterede sti som en selvstændig ny virksomhed, som kombinerer det bedste fra begge verdener: topkvalitet og markedstilstedeværelse som en veletableret virksomhed med en nyetableret virksomheds tempofyldte og dynamiske atmosfære.

Vi skaber en virksomhedskultur, der er inspireret af en proaktiv tilgang til forretninger, iværksætterfrihed, respekt og samarbejde baseret på tillid. Dette er også grundlaget for vores fleksible arbejdsforhold, der suppleres med en lang række muligheder, så vi kan hjælpe forældre med at håndtere både familie og karriere.

Vi taler med hinanden. På alle hierarkiske niveauer samt divisions- og afdelingsrelaterede niveauer – åbent og direkte. Vi lytter til hinanden, giver feedback og lærer af hinanden. Vi er stolte af vores teamwork og samarbejde – både i firmaet og med vores kunder.

Vi er overbeviste om, at de hurtige ændringer i vores branche giver lovende muligheder for nye produkter, nye markeder og nye måder at tænke på. Godt er ikke godt nok, hvis bedre er muligt. I overensstemmelse med dette motto byder vi velkommen til kreative og utraditionelle hjerner. Vi belønner opfindsomhed og stoler på den enkeltes parathed til at fortsætte med at lære og udvikle sig.Why Ledvance

Why LEDVANCE?

Der er mange grunde til, at det giver mening at arbejde for LEDVANCE. Det meget følelsesmæssige aspekt af lys, interesse for nyskabende og effektive produkter, at være en del af en global virksomhed og, på daglig basis, energien i en nyetableret virksomhed.Ledvance Mission and promise

Mission and promise

Vi har store planer for fremtiden, og du er den perfekte kandidat for os, hvis du er nysgerrig og kreativ, kan lide at tænke utraditionelt, altid fokuserer på kunden, aktivt bidrager til at forme belysningsbranchen og griber muligheden for at udvide din horisont – hver dag.Nogen spørgsmål? Skriv til os!