Karriere i LEDVANCE

Vi er skarpe, fleksible og modige. Vi afviger fra alfarvej, stræber efter at finde nye løsninger og altid er klar til forandring. Vores særlige styrker: frigøre og fremme skjult og usædvanligt potentiale.

Vi tilbyder ikke kun udfordrende opgaver, men også et væld af programmer og uddannelse til personlig udvikling. Dette understreger, det fokus vi sætter på at genkende og fremme medarbejdernes personlige styrker og talenter. Præstationsmål, faktisk arbejdsindsats og individuelle udviklingsplaner gennemgås regelmæssigt i medarbejdersamtaler med de nærmeste ledere. Disse vurderinger danner grundlag for beslutninger om forfremmelse, der afspejler hver medarbejders mål, færdigheder og kompetencer.

Vores medarbejdere kan desuden drage fordel af vores åbne mentorordning for at fremme deres personlige udvikling. Denne ordning er den perfekte kulisse til åbent at dele personlige erfaringer og er tilgængelig for alle medarbejdere. Medarbejdere på alle hierarkiske niveauer kan således få værdifuld motivation til deres daglige arbejde.


Nogen spørgsmål? Skriv til os!