Ofte stillede spørgsmål om karriere

Hvordan kan jeg søge job hos LEDVANCE?

  • Du skal bare indsende din ansøgning via vores ansøgningsplatform. Dette gør du ved først at oprette en brugerkonto, læse og acceptere vores politik om databeskyttelse og derefter registrere dig som en ny bruger.
  • Du kan søge om faste stillinger samt elevpraktikforløb, stillinger for specialestuderende og lærepladser.
  • Udfyld de obligatoriske felter i vores ansøgningssystem, eller udfyld felterne automatisk ved at overføre dit CV eller din LinkedIn-profil.
  • Vi beder dig desuden om at uploade dit CV på tysk eller engelsk sammen med en kort ansøgning.
  • Du kan også vedhæfte dine vigtigste eksamensbeviser og referencer.
  • Bemærk, at vi kun tager ansøgninger indsendt online via vores ansøgningsplatform i betragtning.


Hvorfor skal jeg oprette en brugerkonto?

Du skal kun indtaste dine profiloplysninger på din brugerkonto én gang. Når du indsender din ansøgning via din brugerkonto, skal du ikke indtaste alle oplysninger, hver gang du ansøger om yderligere stillinger. Du kan også bruge din konto til at gemme relevante stillinger, administrere din adgangskode og profil, slette din profil og oprette en jobagent. Via din brugerkonto får du automatisk besked om nye stillinger, der svarer til din profil.


Hvor lang tid tager en onlineansøgning?

Normalt tager det ikke længere end 15-20 minutter at oprette en brugerkonto og en kandidatprofil. Når du har oprettet din profil, du kan ansøge om en stilling inden for et eller to minutter. Dette gør du ved blot at knytte din profil til et stillingsopslag. Inden du gør det, skal du dog sørge for, at din profil stadig er opdateret.


Hvordan kan jeg overføre yderligere dokumenter?

Klik på "Vedhæftede filer" for at føje op til 25 filer på fem megabytes hver til din ansøgning (f.eks. ansøgning, CV, eksamensbeviser, referencer osv.).


Er alle stillingsopslagene på jeres karrierewebsted stadig ledige?

Da stillingsopslag på vores karrierewebsite løbende opdateres, kan du være sikker på, at alle opslåede stillinger stadig er ledige.


Jeg er interesseret i flere stillinger. Er det tilstrækkeligt kun at sende en enkelt ansøgning?

Du kan oprette en generel ansøgerprofil først og tildele den til et bestemt stillingsopslag på et hvilket som helst tidspunkt derefter. På denne måde skal du kun indtaste dine oplysninger og overføre dine vedhæftede filer én gang for at kunne bruge dem til flere ansøgninger.


Jeg kan ikke finde en passende stilling på Job Platform i øjeblikket. Giver det nogen mening at sende en uspecificeret ansøgning?

Ja, selvfølgelig. Dette gør du ved at oprette en generel ansøgerprofil på vores ansøgningsplatform. Vores rekrutteringskonsulenter bruger denne platform til at søge efter og kontakte egnede kandidater. Interesserede ansøgere kan desuden sikre, at de får besked om nye job ved at tilmelde sig vores jobbesked.


Kan jeg ansøge om yderligere stillinger, hvis jeg er blevet afvist til en stilling?

Du er velkommen til at bruge din eksisterende profil til at ansøge om yderligere stillinger til enhver tid.


Kan jeg tale direkte med lederen, der står for ansættelse?

Det er desværre ikke muligt at kontakte lederen, der står for ansættelse, på forhånd. Du skal vide, at vi nødt til at indhente din relevante ansøgning først. Hvis din profil lyder interessant, kontakter vi dig for at diskutere de videre trin, afholde en telefonsamtale med dig og aftale en dato for at møde dig.


Hvilke dokumenter er obligatoriske og skal indsendes i alle tilfælde?

Dit CV er obligatorisk. Det er ikke absolut nødvendigt at indsende en ansøgning. Men vi anbefaler dog, at du uploader en ansøgning samt relevante eksamensbeviser og referencer.


Hvor længe gemmes mine ansøgningsoplysninger i databasen?

Efter dit seneste logon gemmes oplysningerne i seks måneder i overensstemmelse med databeskyttelsesloven. Perioden starter igen, når du logger på igen og kontrollerer din profil. Inden udgangen af denne periode på seks måneder får du i god tid en e-mail om, at din profil bliver slettet, hvis du ikke logger på igen.


Kan min onlineansøgning gemmes i mellemtiden?

Ja, til enhver tid! Klik på knappen "Gem" (i nederste venstre hjørne af din onlineansøgning). Fortsæt med din ansøgning ved at gå til Job Platform, klikke på knappen "Log på" (i øverste højre hjørne), indtaste dine kontooplysninger og derefter klikke på dit navn i øverste højre hjørne. Du kan ændre eller færdiggøre din profil ved at klikke på "Profil" i rullemenuen, der vises.


Når jeg ændrer "Min profil" som jobansøger, betyder det så, at alle de ansøgninger, som jeg allerede har indsendt, også opdateres?

Ja, efterfølgende ændringer opdateres på alle dine ansøgninger. Systemet underretter rekrutteringskonsulenten om, at du har ændret din profil. Dette gælder også for alle efterfølgende tilføjelser eller ændrede vedhæftede filer.


Hvorfor skal jeg acceptere en erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger?

Databeskyttelse er af største betydning for LEDVANCE. Det er derfor vigtigt for os, at du ved, hvordan vi håndterer dine oplysninger.


Hvordan opretter jeg en jobbesked?

Når du opretter din profil, kan du angive, hvilke stillinger du er interesseret i. Derefter kan du aktivere afkrydsningsfeltet nederst på fanen "Profil" for at få besked via e-mail, når en passende stilling opslås.


Hvilke muligheder har LEDVANCE for dimittender fra udenlandske universiteter for at starte en karriere i jeres virksomhed?

LEDVANCE tilbyder gode muligheder for internationale ansøgere, der netop er kommet ud på jobmarkedet med en teknisk eller videnskabelig eksamen. Det er naturligvis en fordel at have et godt kendskab til tysk.


Hvad er de vigtigste kvalifikationsprofiler, som LEDVANCE er på udkig efter?

Da LEDVANCE er en teknologivirksomhed, leder vi mest efter tekniske kvalifikationer, herunder elektroteknik, kommunikationsteknik, mekatronik og andre videnskabelige eller tekniske fagområder. Hvis du allerede har erhvervserfaring inden for digitalisering, intelligente hjem, e-handel, eller i belysningsindustrien generelt, er vi særligt interesseret i at høre fra dig.


Hvilke sproglige færdigheder skal jeg have for, at min ansøgning bliver succesfuld hos LEDVANCE?

For at blive ansat hos LEDVANCE bør du have fremragende kendskab til engelsk og mindst gode færdigheder i tysk.


Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har tekniske problemer med min onlineansøgning?

Bare send en e-mail til hr-taleo-support@LEDVANCE.com, og beskriv det tekniske problem. Du skal dog bemærke, at ansøgninger indsendt til denne adresse ikke kommer i betragtning i ansøgningsprocessen.


Kan jeg arbejde på mit speciale hos LEDVANCE?

LEDVANCE giver mulighed for bachelorprojekt/kandidatafhandling inden for alle virksomhedens områder. Virksomhedsområdet afhænger naturligvis af det enkelte emne.

Se Job Platform for at få yderligere oplysninger om ledige stillinger i øjeblikket.


Udbetaler LEDVANCE økonomisk kompensation for en afsluttende afhandling?

Ja, kompensation svarer til de normale markedsvilkår for afsluttende afhandlinger.


Inden for hvilke virksomhedsområder har LEDVANCE elevpraktikpladser og studiejobs?

Vi tilbyder praktikforløb og mulighed for studiejobs inden for næsten alle områder i LEDVANCE.


Hvad er forudsætningerne for et elevpraktikforløb hos LEDVANCE?

Et minimumsophold på seks uger er afgørende for at få dybdegående viden om vores virksomhed. Hertil kommer, at du skal udvise stor interesse i det tilhørende område og har den nødvendige grundlæggende viden inden for fagområdet. Det er en væsentlig forudsætning at være indskrevet på et universitet.


Hvilken løn betaler LEDVANCE for et elevpraktikforløb?

Lønnen svarer til de normale markedsvilkår for elevpraktikforløb.


Hvor længe varer et elevpraktikforløb hos LEDVANCE normalt?

Varigheden af et obligatorisk praktikforløb inden for rammerne af universitetsstudiet afhænger af de gældende retningslinjer (normalt fire til seks måneder). Frivillige elevpraktikforløb kan vare fra otte uger til op til tre måneder.


Kan jeg lave mit ph.d.-forskningsprojekt hos LEDVANCE?

LEDVANCE har lejlighedsvist stillinger til ph.d.-afhandlinger, hovedsageligt inden for de tekniske områder af vores virksomhed.

For aktuelle muligheder for ph.d.-forskningsprojekter hos LEDVANCE bedes du se vores Job Platform.


Hvilke muligheder er der for lærepladser hos LEDVANCE, og hvordan ansøger jeg?

Vi tilbyder kommercielle og tekniske lærepladser. Du kan også starte et dobbelt studieforløb ("samarbejdsvillig erhvervsuddannelse") hos os. Udvælgelsesproceduren inden for lærepladser finder sted hos Siemens Professional Education (SPE) som vores partner. Brug onlineansøgningen fra SPE, og angiv LEDVANCE som din ønskede uddannelsesvirksomhed.


Hvilke krav skal jeg opfylde for at være kvalificeret til en læreplads hos LEDVANCE?

Du kan ansøge med et eksamensbevis fra folkeskolen (tysk "Hauptschulabschluss"), eksamensbevis fra en gymnasial uddannelse (tysk "Mittlere Reife") eller anden adgangsgivende uddannelse (tysk "hochschulen"). Vi tilbyder en lang række uddannelsesmuligheder, så du fuldt ud kan udvikle dit talent inden for teknologi, handel og problemløsning. Ansøgningsperioden starter i september hvert år og slutter den 31. oktober med ansættelse i det følgende år.


Nogen spørgsmål? Skriv til os!

Vil du slutte dig til os? Vi er altid på udkig efter ambitiøse medarbejdere.