Group Executive Committee (GEC)

Ledelsen

Ledelsen er dedikeret til at opnå en bæredygtig vækst. Medlemmerne – Lawrence Lin, Erol Kirilmaz og Tim Yun Chen – har arbejdet flere år i den globale belysningsindustri i ledende stillinger med stor succes. De har fælles ansvar for hele ledelsen af virksomheden.


Lawrence Lin

Lawrence Lin

Chief Executive Officer (CEO)

Som administrerende direktør for LEDVANCE vil Lawrence Lin sætte fuld fokus på at gøre virksomheden til en af de globale ledere inden for generel LED-baseret belysning. Han tager 20 års omfattende international erfaring i den globale LED-belysningsindustri med sig til sin stilling som administrerende direktør.

Fra 2011 til 2018 sad Lawrence i direktionen i moderselskabet for LEDVANCE, MLS. Efter flere år som direktør for Forest Lighting, et MLS-ejet firma i Kina og USA, der udbyder færdige belysningsprodukter, blev Lawrence udnævnt til administrerende direktør for MLS i 2015. Fra det tidspunkt, og indtil han kom til LEDVANCE, spillede Lawrence en vigtig rolle i MLS's stærke vækst, hvor han øgede omsætningen fra omkring 3,8 mia. kinesiske yuan (ca. 480 mio. euro) til 8 mia. kinesiske yuan (ca. 1 mia. euro), samt i udvidelsen af MLS's globale salgsnetværk. I denne periode var han også medvirkende til opkøbet af LEDVANCE og et af de vigtigste bindeled i denne forbindelse. Inden han kom til MLS, samlede han omfattende ledererfaring ved at lede asiatiske LED-belysningsvirksomheder, idet han besad stillinger på tværs af forskellige områder såsom produktion, salg, markedsføring og forsyningskædestyring.


Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Chief Sales and Marketing Officer (CSMO)

Vores salgs- og marketingchef, Erol Kirilmaz, har mere end 20 års erfaring på sit område. I dette tidsrum har han opbygget et omdømme som specialist i B2B og højteknologiske brancher. Erols tid hos OSRAM er blevet beriget med mange års international erfaring. Hans stillinger siden 2006 omfatter administrerende direktør for OSRAM i Tyrkiet og salgs- og marketingchef i Latinamerika, Mellemøsten og Afrika. I 2012 fik han ansvaret for at administrere salg og markedsføring hos OSRAM i hele verden. Erol har siden fra juli 2015 været salgs- og marketingschef på lyskildeforretningsområdet. Siden carve-out fra OSRAM har Erol samme stilling i LEDVANCE.


Tim Yun Chen

Tim Yun Chen

Chief Financial Officer (CFO)

Tim Yun Chen har været økonomidirektør i LEDVANCE siden 1. juli 2018. Han har mere end 15 års erfaring med ledende stillinger og mere end ti års erfaring inden for belysningsbranchen. Chen har arbejdet for belysningsvirksomheden OSRAM i 12 år, heraf ca. fem år på deres hovedsæde i München. Hans seneste position hos OSRAM var som økonomidirektør for Asien og Stillehavsområdet. På baggrund af udnævnelsen til økonomidirektør er Tim Yun Chen trådt tilbage fra sin stilling som formand for LEDANCE-bestyrelsesrådet.


Senior Executives

Vores direktionsmedlemmer har ansvaret for formidling af vores strategi til regioner og virksomhedsmæssige funktioner. De sikrer, at vi bevarer tætte relationer til vores kunder og markeder.


Pressecenter