Ledelsesteamet

Dr. Jacob Tarn

Dr. Jacob Tarn

Administrerende direktør og virksomhedsleder

Dr. Jacob Tarn har været administrerende direktør for LEDVANCE siden 1. februar 2018. Han har mere end 30 års international erfaring på det globale LED-/belysningsmarked. Før han sluttede sig til LEDVANCE, var Jacob viceadministrerende direktør og driftsdirektør hos Samsung Electronics Co, Ltd., hvor han gennem en årrække var leder for LED-forretningsenheden. Forud for dette grundlagde og forvaltede han flere virksomheder, som fx TSMC – Solid State Lighting og EPISTAR. Han har en ph.d. fra North Carolina State University i USA.

Nytænkning og fremtidssikring af vores virksomhed har førsteprioritet for Jacob. Han anser desuden vækst inden for en række lovende områder, såsom LED-armaturer, LED-lamper og intelligente løsninger til hjemmet, som vigtige fokuspunkter.
Erol Kirilmaz

Erol Kirilmaz

Salgs- og marketingchef

Vores salgs- og marketingchef, Erol Kirilmaz, har mere end 20 års erfaring på sit område. I dette tidsrum har han opbygget et omdømme som specialist i B2B og højteknologiske brancher. Erols tid hos OSRAM er blevet beriget med mange års international erfaring. Hans stillinger siden 2006 omfatter administrerende direktør for OSRAM i Tyrkiet og salgs- og marketingchef i Latinamerika, Mellemøsten og Afrika. I 2012 fik han ansvaret for at administrere salg og markedsføring hos OSRAM i hele verden. Erol har siden fra juli 2015 været salgs- og marketingschef på lyskildeforretningsområdet. Siden carve-out fra OSRAM har Erol samme stilling i LEDVANCE.


Pressecenter