Vores strategi

Vores strategi består af tre hovedelementer: at styrke vores kernevirksomhed, at investere i fremtidige teknologier og gå ind på nye markeder

På markedet for traditionelle lyskilder, f.eks. kompaktlysstofrør og halogenlyskilder, fokuserer vi på at opretholde og udvide vores nuværende markedsandel ved at maksimere kundenærhed og omkostningseffektivitet. Det samme gælder for LED-lyskilder, hvor vi vil øge vores markedsandel inden for "intelligente" LED-lyskilder. Vi ønsker at opnå dette ved at forbedre konkurrenceevnen af hele vores sortiment, optimere processerne og ved en differentieret tilgang til vores distributionskanaler.

LED-armaturer

LED-teknologi er blevet den nye standard inden for armaturer med voksende teknologiensartethed. Her vil vi være en af de største globale leverandører til både professionelle og private kunder med attraktive priser og hurtig, effektiv service.

Smart Home

Inden for intelligente og forbundne produkter vil LEDVANCE bygge på OSRAM LIGHTIFY-platformen for at tilbyde nye produktsortimenter samt bringe intelligente belysningsenheder og intelligente produkter til hjemmet ud på markedet.


Pressecenter