Vores varemærke

Vores varemærke

LEDVANCE-varemærket beskriver virksomhedens karakter. Vi vil definere belysningsrollen i den digitale tidsalder og i hverdagen. Vores løfte afspejles i firmanavnet – vores mål er at udvikle lys. LEDVANCE kan trække på en 100 år gammel arv, idet vi ser frem i tiden og styrker vores position som en førende producent af lys og armaturer.

Stærke varemærker giver succes på forskellige markeder

I USA og Canada bruges det velkendte og etablerede SYLVANIA-varemærke på tværs af alle produktkategorier. LEDVANCE har også ret til at anvende OSRAM-varemærket.

I forbindelse med Smart Home og LED-armaturer sælges alle forbrugerprodukter under OSRAM-varemærkenavnet på kort sigt, indtil vi har gennemført vores rebrandingprogram. Derefter vil LEDVANCE også blive brugt som produktvaremærke i dette segment.

Vi vil bruge produktvaremærket LEDVANCE til LED-armaturer, som sælges via grossister til vores professionelle kunder så som installatører, elektrikere, arkitekter. For at understøtte denne forretning kan LEDVANCE bruge varemærket OSRAM i de kommende år som et supplerende varemærke.


LEDVANCE varemærker

Kernen i vores varemærker er baseret på tre grundsten

Stræben efter udmærkelse

Vi er stolte af vores stærke organisation samt højt kvalificerede og motiverede medarbejdere – folk, der tager ansvar, velovervejet risici og modige beslutninger. Vi stoler på individers villighed til at lære og vokse fagligt. Kun sådan kan vi opnå bæredygtig succes.

Åbner nye døre

Vi er engagerede, fleksible og modige. Vi forlader de kendte græsgange for at udforske nye. Vi ser den hastige forvandling af vores branche som en mulighed for nye produkter, nye markeder og nytænkning. Godt er ikke godt nok, hvis bedre er muligt. Vi byder derfor velkommen til folk der tænker tværgående og belønner opfindsomhed.

Vinder sammen

Vi stoler på hinanden. Og vi taler med hinanden. På tværs af alle hierarki-, divisions- og afdelingsgrænser – åbent og direkte. Vi lytter, giver feedback og lærer af hinanden. Vi er stolte af vores teamwork og samarbejde – både i firmaet og med vores kunder. Det er sådan, vi opbygger længerevarende og pålidelige relationer.


Pressecenter