Små LED-rør med stor betydning – Osram SubstiTUBE Advanced T5/T5 UO

19.01.2017 | General interest press

Med Osram SubstiTUBE serien introducerer LEDVANCE en tilpasset serie af LED-rør til simpel udskiftning af lysstofrør, og nu er den tilgængelig som T5.

Med den integrerede elektronik er disse innovative LED-rør med en diameter på 16 mm. reelle plug-and-play erstatninger for T5 lysstofrør med 49 watt eller 80 watt. Udskiftningen er simpel, hurtig, sikker og kræver ingen omkabling. Selv CE-mærkningen kan bevares. Med LEDVANCE’s høje kvalitetsstandarder er der hele 5 års garanti på hele T5 produktserien.

Nem at skifte ...

T5 modellerne har et overbevisende lysudbytte med værdier på 3.920 lumen (Advanced) og op til 5.600 lumen (Advanced OU) samt en bemærkelsesværdig høj ydeevne på op til 150 lm/W. Begge versioner har fuld lysstyrke uden opvarmningstid og er derfor ideelle til brug i kombination med sensorteknologi.

De er lavet i glas, så de ligner fuldstændig traditionelle lysstofrør. Osram SubstiTUBE Advanced T5 er for eksempel ideel til brug i produktionsområder, lagerhuse, underjordiske parkeringsanlæg, gang- eller salgsarealer. Ultra Output varianten er desuden velegnet til miljøer med højere belysningskrav som f.eks. kontorer.

.... nemt at spare

Den nye T5 model har også sat nye standarder med hensyn til økonomi. Omstillingen til LED belysning kan nedsætte strømforbruget med op til 50% sammenlignet med konventionelle rør.

Afhængig af det enkelte projekt, kan det endda tage helt ned til to år for at investeringen har betalt sig hjem. Begge T5 modeller har en levetid på op til 60.000 timer. Det gør det helt tydeligt: Selv i T5-segmentet har fremtidens lysstofrør et navn – LED.

Se mere her:

www.ledvance.dk/ldv_dk/produkter/led-teknologi/lyskilder/led-roer/substitube-t5-hf/index.jsp